y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η Τοπική Επιτροπή Σερρών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ διοργανώνει και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας το τριήμερο  9-11 Δεκεμβρίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε λαχταριστές βάφλες, ζεστό αρωματικό κρασί για μεγάλους αλλά και μικρούς, λουκάνικα αλλά και χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Την προσπάθειά μας στηρίζουν για 5η χρονιά ενεργά οι μαθητές των σχολείων των Σερρών ενώ κοντά μας είναι και γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις. 

Για μια ακόμα χρονιά συνεργάζεται μαζί μας και το τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης (Chef) του ΔΙΕΚ Σερρών που θα μας προσφέρει τις νόστιμες δημιουργίες του στο χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Σερρών. 

Στόχος όλων μας να προσφέρουμε νότες χαράς στους νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες μας και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα δοθούν για να ενισχύσουν δύο φορείς που φροντίζουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ανάγκες:  το Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α Σερρών και το ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου.

Από το Blogger.