y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η αγαπημένη ηρωίδα Peppa Pig επιστρέφει με μια νέα αγαπημένη γεύση, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των παιδιών προσχολικής ηλικίας!

ΚΡΙ-ΚΡΙ, Peppa Pig, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΡΙ ΚΡΙ Kids,

Οκτώβριος 2016. Η Κρι Κρι, η Νο 1 εταιρεία στην κατηγορία των παιδικών γιαουρτιών, επιστρέφει με μια νέα λαχταριστή πρόταση με γεύση βανίλια, προσφέροντας μια ακόμα υγιεινή επιλογή για όλες τις ώρες, ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς της φίλους.

Το Κρι Κρι Kids με την Peppa Pig και φυσική Βανίλια, ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρείας για τη δημιουργία προϊόντων εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και είναι εμπλουτισμένο με ασβέστιο και βιταμίνη D, στοιχεία απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Το νέο Κρι Κρι Kids με την Peppa Pig και την πλούσια γεύση απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας που σίγουρα θα το λατρέψουν. 

Τα παιδικά γιαουρτάκια Κρι Κρι Kids αποτελούν μια εύκολη και υγιεινή επιλογή για το σχολείο, τη βόλτα και τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών και πολύτιμο σύμμαχο των σύγχρονων μαμάδων, πάντα με την εγγύηση ποιότητας Κρι Κρι.

Το Κρι Κρι Kids με την αγαπημένα Peppa Pig είναι επίσης διαθέσιμο σε έναν εξίσου απολαυστικό συνδυασμό με γεύση μήλο, αχλάδι, μπανάνα, ενώ όλη η σειρά παιδικών γιαουρτιών Κρι Κρι Kids περιλαμβάνει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για μια ισορροπημένη παιδική διατροφή. 

Κρι Κρι Α.Ε. 
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Από το Blogger.