y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε χθες ο κύκλος της μεταγραφικής ενίσχυσης του Πανσερραϊκού. Σάκης Κανούλας και Ματίγια Τάντιτς, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις των «λιονταριών» και πήραν μέρος και στο πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα Δράμας «ντύθηκαν» και τυπικά στα «κόκκινα», αφού υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΜΑΤΙΓΙΑ ΤΑΝΤΙΤΣ, ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ,


Ακολούθησε και η ανακοίνωσή τους από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και έτσι αμφότεροι λογίζονται, πλέον, και με τη... «βούλα», «λιοντάρια».

Κλείνει η τριάδα των φορ

Με την οριστικοποίηση της απόκτησης Κανούλα κλείνει η τριάδα των φορ για τον Πανσερραϊκό με δεδομένο πως υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και οι Νίκολα Γκατσέσα αλλά και ο Γάλλος Μαφουτά. Μάλιστα, ο 24χρονος πρώην φορ των Άρη, ΟΦΗ, Καβάλας και Απόλλωνα Καλαμαριάς φρόντισε να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα του Πανσερραϊκού στο πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα.

Στα χνάρια του αδερφού του ο Ματίγια Τάντιτς

Σε ό,τι αφορά τον Ματίγια Τάντιτς είναι δεδομένο πως το όνομά του λέει πολλά στους φίλους του Πανσερραϊκού. Άλλωστε, η προσφορά του αδερφού του, Μπόζινταρ, στην ομάδα είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια και όλοι ευελπιστούν πως και ο νεαρός Τάντιτς θα έχει ανάλογη παρουσία στις Σέρρες.

Του Αχίλλειου Έξαρχου | Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.