y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Οι δύο νεαροί κάνοντας ελιγμούς με κλεμμένο αυτοκίνητο εγκλώβισαν τον 17χρονο που οδηγούσε μοτοσυκλέτα και τον λήστεψαν με απειλή μαχαιριού. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΛΗΣΤΕΙΑ,

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος 17χρονου σε περιοχή των Σερρών, αλλά και ακόμα 7 κλοπών που έγιναν κατά το τελευταίο δίμηνο στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, οι προαναφερόμενοι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από την πόλη των Σερρών, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, εγκλώβισαν ένα 17χρονο που οδηγούσε δίκυκλο και αφού τον ακινητοποίησαν, του αφαίρεσαν με απειλή μαχαιριού, μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Από την αναλυτική έρευνα προέκυψε ότι ενεργώντας από κοινού κατά το τελευταίο δίμηνο διέπραξαν συνολικά 6 κλοπές αυτοκινήτων από την πόλη των Σερρών, εκ των οποίων τα 5 από τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 17χρονος στις 30 Αυγούστου στις Σέρρες αφαίρεσε αιφνιδιαστικά από 47χρονη μία τσάντα που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 17χρονου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα δύο παραπάνω άτομα, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 μαχαίρια, από τα οποία το ένα χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία του 17χρονου, πέντε αντικλείδια αυτοκινήτων, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και δύο ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Επιπλέον, συνελήφθη η 41χρονη μητέρα του 17χρονου, για υπόθαλψη εγκληματία και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: voria.gr
Από το Blogger.