y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ο Πανσερραϊκός κινείται για να εντάξει στο ρόστερ του, τον 29χρονο Κροάτη επιθετικό, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Η ενίσχυση συνεχίζεται. Μετά από την απόκτηση του Ντούσαν Στέβιτς, τον 21χρονο μπακ χαφ από την Ραντνίσκι – μένουν μόνο οι ανακοινώσεις – ο Πανσερραϊκός κινείται πλέον και για την απόκτηση επιθετικού, που ήταν εξάλλου από τις προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις και επαφές με τον Νικόλα Γκατσέσα. Ο 29χρονος (10/12/87) στράικερ έχει πάρει το βάπτισμα του «πυρός» σε ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Φωκικού (Αύγουστος 2014 – Ιανουάριος 2015, 9συμ./2γκολ), αλλά και του Φωστήρα (Ιανουάριος 2015 – Ιούνιος 2015, 10συμ./4γκολ) στους ομίλους της Football League.

Ο Κροάτης επιθετικός είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις δύο ομάδες, από τις οποίες αποχώρησε, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετώπιζαν. Ακολούθησε η παρουσία του στο Βέλγιο με την Μπολσότ.

Φέτος τον Γενάρη, τον ήθελαν τόσο η Νίκη Βόλου, όσο και η Λαμία. Τελικά, κατέληξε στο Αίγιο και αγωνίστηκε με τον Παναιγιάλειο. Κατέγραψε 8 συμμετοχές και είχε 1 γκολ, κι αυτό μάλιστα κόντρα στον Πανσερραϊκό! Πριν από την άφιξη του στην Ελλάδα, είχε αγωνιστεί σε αρκετούς συλλόγους της πατρίδας του (Σίσακ, Ιντερ Ζαπρέσιτς, Λούκο Ζάγκρεμπ), αλλά και της Ελβετίας (Κρεούζλινγκεν, Κιάσο, Βάνγκεν).

Επιστροφή Καστανιώτη

Στο μεταξύ, έκπληξη υπάρχει στο θέμα του τερματοφύλακα, αφού ο Πανσερραϊκός αναμένεται να πάρει πίσω έναν δικό του παίκτη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καστανιώτη, που αγωνίστηκε πέρσι με την ομάδα των Σερρών, καταγράφοντας μάλιστα και τις πρώτες του συμμετοχές με τον Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι. Αποχώρησε, έμεινε ελεύθερος, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πλέον ότι ο 27χρονος πορτιέρο θα επιστρέψει στα «λιοντάρια», κάνοντας τριπλέτα στους τερματοφύλακες με τους Μέλκα και Ντουπρέ.

Ο Δημήτρης Καστανιώτης πρωτοφόρεσε τα «γάντια» στους Επταμύλους, ενώ αγωνίσθηκε στη Νέα Ζίχνη, αλλά και στους Νέους του Πανσερραϊκού. Ο 27χρονος πορτιέρο αγωνίσθηκε για μια τριετία στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στην επιστροφή της ιστορικής ομάδας στην ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Σερρών και δυο φορές Κυπελλούχος, ενώ δυο φορές Κυπελλούχος έχει αναδειχθεί και με τον Εθνικό Γαζώρου με τον οποίο πανηγύρισε και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Πρωταθλητής Σερρών αναδείχθηκε και με την ΑΕ Χρυσού.

«Κλεισμένος» ο Κανούλας

Θέμα χρόνου είναι επίσης και η απόκτηση του Σάκη Κανούλα. Στο χθεσινό φύλλο έγινε καταγραφή ότι κερδίζει πόντους και έχει κερδίσει συνάμα την εκτίμηση του Διλμπέρη. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τους τρεις Γάλλους, Ντουπρέ, Μαφουτά και Φουσού. Ο Κανούλας ξεκίνησε από την αρχή της προετοιμασίας στον Βώλακα και θα φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού τη νέα σεζόν, όπως το ίδιο λέγεται ότι θα γίνει και για τους Γάλλους.

Εξωτερικό ή Πανσερραϊκός

Στο μεταξύ, ο Κώστας Καζναφέρης έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού για την απόφαση του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ωστόσο, αν δεν πάρει μεταγραφή εκτός Ελλάδας, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στα «λιοντάρια».

Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.