y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με ανακοίνωση τους οι Προπονητές Φυσικής Κατάστασης Κύπρου, στέλνουν τις ευχές τους στον πρώην γυμναστή του Εθνικού Άχνας Λάμπρο Ιωάννου που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Πανσερραϊκό, παρά τις δυσκολίες που έχει η ομάδα στο οικονομικό κομμάτι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΥΠΡΟΣ,

Η ανακοίνωση:

Ο Λάμπρος Ιωάννου (πρώην γυμναστής του Εθνικού Άχνας 2013-2015, της Νέας Σαλαμίνας 2012-2013 και Ανόρθωσης Αμμοχώστου 2010-2012 κ-21 και κ17) θα συνεχίσει για 2η χρονιά στην ομάδα του Πανσερραϊκού FC Football League Ελλάδος. Πληροφορίες λένε πως οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού καθώς και οι ποδοσφαιριστές, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον τρόπο δουλειάς του και το επίπεδο των γνώσεων του γύρω από το ποδόσφαιρο, τον όλο επαγγελματισμό του γενικά, αλλά όλοι μιλάνε για τον εξαιρετικό, όπως λένε, χαρακτήρα του.

Αυτή την στιγμή ο Πανσερραϊκός διαθέτει λίγους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, και απομένουν μόνο 5 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι σήμερα 16/8. Λίγος χρόνος λοιπόν, αλλά πιστεύουμε στις ικανότητες του Κύπριου συνάδελφου μας, όπως και να έχει, δεν παύει να αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία για τον Ιωάννου, καθώς ο ΠανσερραΪκός αποτελεί ιστορική ομάδα στον Ελλαδικό χώρο του ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία Λάμπρο.

*Ο Λάμπρος Ιωάννου είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας Κόκου Ιωάννου.

Πηγή: sigmalive.com
Από το Blogger.