y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Παρασκευή 22-7-2016, προκειμένου να ευχαριστήσει τους βουλευτές του νομού για την βοηθειά τους για τα στρατόπεδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,

Ο κ. Αγγελίδης είπε τα εξής:

"Μετά την θετική εξέλιξη σχετικά με το θέμα των στρατοπέδων και την ρητή δέσμευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, ότι τα στρατόπεδα  θα παραμείνουν στο Δήμο Σερρών με βάση τις προισχύουσες συμφωνίες, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους βουλευτές του Νομού Σερρών και συγκεκριμένα τους κ.κ Τζελέπη Μιχάλη, Καραμανλή Κώστα, Αραμπατζή Φωτεινή, Μεγαλομύστακα Αναστάσιο, Σταμπουλή Αφροδίτη.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Κόλλια-Τσαρουχά Μαρία, η οποία διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του θέματος, λόγω ότι ανήκει στο ίδιο κόμμα με τον Υπουργό κ.Καμμένο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η προσπάθεια της δημοτικής μας αρχής για την παραχώρηση των στρατοπέδων στο Δήμο Σερρών και την επίτευξη συμφωνίας, ξεκίνησε από το 2011. Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν διαχρονικά ο κ. Τζελέπης Μιχάλης με τις παρεμβάσεις του στον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Βενιζέλο, οι βουλευτές Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Καρυπίδης Αναστάσιος για τις παρεμβάσεις τους στον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλο".

Ο κ. Αγγελίδης συνεχάρη επίσης την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σερρών που  στήριξαν το ψήφισμα για τα στρατόπεδα στο δημοτικό συμβούλιο στις 20-7-2016.

"Ο Δήμος Σερρών αναμένει τώρα την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παραχώρηση των στρατοπέδων στο Δήμο Σερρών με την υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας", τόνισε ο κ. Αγγελίδης, ολοκληρώνοντας την συνέντευξή του.
Από το Blogger.