y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ακαρπη η χθεσινή συνάντηση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού με τον Χάρη Κουτσούρη – Η πρόταση Χαλκίδη – Οριστική απόφαση αποχώρησης από Ανδρέου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Ρευστή εξακολουθεί να είναι η ιδιοκτησιακή κατάσταση για την «επόμενη μέρα» στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Οι εξελίξεις από τη μία στιγμή στην άλλη, κυριολεκτικά αλλάζουν, αφού η συνάντηση, που ήταν να γίνει σήμερα για να ξεκαθαρίσει το θέμα της εμπλοκής του Χάρη Κουτσούρη στα διοικητικά του Πανσερραϊκού, έγινε τελικά χθες νωρίς το απόγευμα, δίχως ωστόσο να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του Πανσερραϊκού και τον Χάρη Κουτσούρη!

Δεν βγήκε άκρη από τις συζητήσεις. Εν ολίγοις δεν υπήρξε πόρισμα. Μάλιστα, στη συνάντηση από πλευράς Κουτσούρη ήταν και ο Ιταλός συνεργάτης του, για τον οποίο έγινε αναφορά στο χθεσινό φύλλο από τη «Μ», όπως και ο Παύλος Δερμιτζάκης, που ήταν και την Παρασκευή στις επαφές.

Η προοπτική αγοράς

Πώς είχε όμως αρχικά η κατάσταση; Η αρχική πρόταση και προοπτική για να εμπλακεί ο Χάρης Κουτσούρης στον Πανσερραϊκό ήταν να γίνει «συμπαίκτης» στην ΠΑΕ. Ο Ιταλός συνεργάτης του θα έβαζε αρχικά τα χρήματα για να προχωρήσουν από κοινού και σε βάθος χρόνου, εφόσον υπήρχε βέβαια οριστική συμφωνία με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού, θα προχωρούσε ακόμη και στην απόκτηση του πλειοψηφικού των μετοχών. Οχι, ο Χάρης Κουτσούρης, αλλά ο Ιταλός συνεργάτης του. Βέβαια, ο Κουτσούρης θα είναι αυτός, που θα «τρέξει» την ομάδα σε περίπτωση συμφωνίας. Ωστόσο, όλα αυτά βρίσκονται πλέον στον… αέρα, μιας και δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συμβούλιο και προτάσεις εγγράφως

Ποια είναι η εξέλιξη; Ως την Τετάρτη αναμένεται να γίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ. Από αυτό το συμβούλιο, ο Χάρης Κουτσούρης, θα περιμένει εγγράφως τις προτάσεις των ανθρώπων της ομάδας, για να προχωρήσει το όλο ζήτημα και να διαφανεί αν θα μπει εν τέλει ή όχι στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Η νέα εξέλιξη

Πάντως, προκύπτει και άλλο θέμα, αφού στις χθεσινές συζητήσεις βγήκε προς τα έξω ότι ο Παναγιώτης Χαλκίδης, που δεν ήταν «παρών» σε αυτές – ωστόσο εξακολουθεί να είναι κι αυτός μέτοχος φυσικά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός – έχει ενημερώσει ήδη τους συνεργάτες του για το ενδεχόμενο μίας νέας πρότασης από ενδιαφερόμενο, η οποία θα έχει ωστόσο ολοκληρωθεί ως τα τέλη του τρέχοντος μηνός!

Ξεκαθάρισε ότι φεύγει

Από την άλλη, υπάρχει και η περίπτωση του Λευτέρη Ανδρέου. Ούτε αυτός ήταν «παρών» στις συζητήσεις με τον Κουτσούρη. Εχει ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Ανδρέου έχει ήδη διαμηνύσει στους συνεργάτες του και στους μετόχους ότι δεν είναι σε θέση οριστικά πλέον να συμμετέχει στο νέο συμβούλιο, αλλά ούτε και να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Αποχωρεί δηλαδή. Δεν θέλει να συνεχίσει. Βέβαια, θα έχει άποψη και «συμμετοχή» στις διαπραγματεύσεις με τον Χάρη Κουτσούρη, αφού εξακολουθεί να είναι μέτοχος και μάλιστα με το μεγαλύτερο κομμάτι. Γι’ αυτό και θέλει να υπάρχουν εγγυήσεις, να υπάρχουν ξεκάθαρες καταστάσεις όσον αφορά την «επόμενη μέρα» στην ΠΑΕ. Βέβαια, για να απεμπλακεί, θα πρέπει να μεταβιβαστούν οι μετοχές. Αυτονόητο είναι. Οπως μπορεί πάντως να καταλάβει κανείς, ότι οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Πανσερραϊκό και πώς τίποτα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.