y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πανσερραϊκός και Καλλιθέα δεν πέρασαν το 4ο στάδιο επιτήρησης και θα τους αφαιρεθούν βαθμοί, ενώ το ίδιο θα γίνει και σε Ζάκυνθο και Παναχαϊκή. Πέντε ομάδες πέρασαν τη διαδικασία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, Football League, ΣΕΡΡΕΣ,

Εννέα ομάδες της Football League ήταν σε καθεστώς επιτήρησης από την περσινή σεζόν. Οι πέντε (Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Τρίκαλα, Κισσαμικός) πέρασαν τη διαδικασία, ενώ «κόπηκαν» οι Πανσερραϊκός, Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος.

Η αποτυχία στο 4ο στάδιο επιτήρησης σημαίνει αφαίρεση τριών βαθμών από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλημάτος. Η συγκεκριμένη ποινή δεν επηρεάζει τις θέσεις στην ουρά, καθώς η Ζάκυνθος παραμένει 15η, οι Αχαιοί 16οι, ενώ ο Πανσερραϊκός θα πέσει στη 13η από τη 10η, ενώ η Καλλιθέα θα μείνει στην 7η.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/7/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της FOOTBALL LEAGUE:

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Πηγή: sport24.gr
Από το Blogger.