y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ο Δήμος Σερρών, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Σερρών, ανακοινώνει, ότι από Δευτέρα 18/7/2016 μέχρι την Παρασκευή 22/7/2016 θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (μακαρόνια, σάλτσα, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ (μόνο για παιδιά),  στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ,

Η διανομή θα γίνει στην αποθήκη - ψυγεία του κ. Στάθη Ταυλαρίδη, 3ο χλμ  Εθνικής Οδού Σερρών - Νιγρίτας,  από 8:00πμ. έως 11:00π.μ. Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι και οι εγκεκριμένοι των ενστάσεων του ΤΕΒΑ.

H διανομή θα γίνει αυστηρά με αλφαβητική σειρά.

Με επίθετα από Α μέχρι και Δ: Δευτέρα 18-7-2016

Με επίθετα από Ε μέχρι και Κ:  Τρίτη  19-7-2016

Με επίθετα από  Λ μέχρι και Ο:  Τετάρτη  20-7-2016

Με επίθετα από  Π μέχρι και Σ: Πέμπτη  21-7-2016

Με επίθετα από Τ μέχρι και Ω:  Παρασκευή  22-7-2016

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξης, με το δελτίο της ταυτότητας και την έντυπη εγκεκριμένη αίτηση ΗΔΙΚΑ _ ΤΕΒΑ. Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους και της ταυτότητας τους.

Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας
Σταυρούλα  Αρβανίτη - Αγιαννίδου
Από το Blogger.