y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Απρόσκοπτα και χωρίς την προαναγγελθείσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησαν σήμερα την πιλοτική τους λειτουργία τα διόδια του Προμαχώνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ, ΔΙΟΔΙΑ,

Η χθεσινή δέσμευση του Υποδομών, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη για οριστική επίλυση του προβλήματος, με την έκδοση κάρτας για δωρεάν και απεριόριστες διελεύσεις στους κατοίκους των ακριτικών κοινοτήτων, έκαμψε προς το παρόν τις αντιδράσεις τους, γεγονός που ανέστειλε και τις προγραμματισμένες για σήμερα κινητοποιήσεις τους.

Από νωρίς σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες οχημάτων από τον Προμαχώνα και το Άγκιστρο προμηθεύονται από το Δήμο Σιντικής βεβαίωση ελεύθερης διέλευσης διοδίων μέχρι την έκδοση κάρτας ελεύθερης διέλευσης από την Εγνατία Οδό ΑΕ.

Η εταιρία, πάντως, εμμένει στην πρότασή της για την έγκριση μόνο 20 ελεύθερων διελεύσεων το μήνα για τους κατοίκους των επίμαχων περιοχών και 40 διελεύσεων για τους εργαζόμενους και προσανατολίζεται στη λειτουργίας παράπλευρου δρόμου νοτίως των διοδίων και προέκτασής του στο ύψος που βρίσκεται το μοναδικό φαρμακείο της περιοχής.

Για τον λόγο αυτό, οι κάτοικοι των ακριτικών κοινοτήτων παραμένουν σε διαρκή αγωνιστική αφύπνιση.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.