y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Τα μέλη του Σωματείου εργαζομένων στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στην Π.Ε. Σερρών ζητούν: Ρητή δέσμευση από την Πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με το άρθρο 99, έτσι ώστε να μην υπάρχουν περικοπές θέσεων εργαζομένων από τη στιγμή που θα εγκρίνουν την υπαγωγή της εταιρείας σε αυτό.


«Ζητούμε επίσης να αφήσουν τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες των εργαζομένων και από την εταιρεία και από το Υπουργείο Εργασίας και να δοθεί άμεση λύση βγάζοντας έτσι τους εργαζόμενους από την αβεβαιότητα του αύριο» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του σωματείου.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους 175 εργαζόμενους της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ» στο νομό Σερρών, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Πρόκειται για μία πολύ ανησυχητική εξέλιξη και καλεί την κυβέρνηση να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να χαθούν περίπου 13.000 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα, σε μια περίοδο που δεν επιτρέπεται να χάσει τη δουλειά του ούτε ένας εργαζόμενος.
Από τη μεριά της η Νομαρχιακή Επιτροπή θα ζητήσει ενημέρωση από την κυβέρνηση για το χειρισμό του ζητήματος και θα πιέσει στο μέτρο που της αναλογεί, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων.

Εργατικο Κέντρο Σερρών

Στο πλευρό των 175 περίπου εργαζομένων της εταιρίας στην Π.Ε. Σερρών τάσσεται η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σερρών.

Πηγή: anexartitos.gr
Από το Blogger.