y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1st Balkan tennis Tournament που διοργάνωσε η BALKAN TENNIS LEAGUE σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών


Οι 27 αθλητές-τριες (2 εκ των οποίων από την Αμερική) που συμμετείχαν τους πέρασαν 4 ημέρες με αμφίρροπους αγώνες και σκληρές προπονήσεις με ευχάριστη ανάπαυλα τις μεσημεριανές βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου Elpida Resort and spα και συνέθεσαν όλοι μαζί το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά.


Οι τυχεροί της κλήρωσης για το  DAVIS CUP 2016

Οι προπονητές Χρ. Μούρτζιος, Κ. Σορφανές και Γ. Τζίμκας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μάθουν στους συμμετέχοντες τα μυστικά του τένις. Οι τυχεροί της κλήρωσης Αρτζόγλου Γιάννης (Σ.Α.Σερρών) και Χατζηνάσιος Δημήτριος ( Α.Ο.Α. Les Raquettes ) ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για να ταξιδέψουν δωρεάν και να θαυμάσουν από κοντά τους Novak Djokovic – Andy Murray στους αγώνες του DAVIS CUP 2016 (SERBIA –GREAT BRITAIN) στο Βελιγράδι.


Στις απονομές ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού κος Π. Γρηγοριάδης ο οποίος υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Σερρών θα είναι αρωγός έτσι ώστε η διοργάνωση να γίνει θεσμός. Η οργανωτική επιτροπή έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για την πραγματοποίηση και την καθιέρωση της διοργάνωσης και ήδη σχεδιάζει το 2nd Balkan tennis Tournament.

Η Διοίκηση του ΣΑΣ ευχαριστεί αθλητές, γονείς, προπονητές και χορηγούς για την ομολογουμένως εξαιρετική διοργάνωση και ανανεώνουμε ραντεβού για του χρόνου.

Πηγή: anexartitos.gr
Από το Blogger.