y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Αμέσως μετά από την Στεφανία Ρίζου που έκανε το opening της συναυλίας, κατά τη διάρκεια της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης - SEREXPO 2016 που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στις Σέρρες, έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος.


Ένα γεμάτο δίωρο με πολύ τραγούδι και χορό είχε επιφυλάξει ο Αντώνης Ρέμος για τους Σερραίους θαυμαστές του και μη. Χιλιάδες κόσμου τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και τραγούδησαν μαζί του όλες τις επιτυχίες του. Η βραδιά ξεκίνησε φανταστικά με πολλά πυροτεχνήματα και εφέ που δεν είχαμε δει στην πρώτη SEREXPO.


Πριν ξεκινήσει το τραγούδι και ο χορός ο πασίγνωστος τραγουδιστής μίλησε στο κοινό για τις όμορφες αναμνήσεις του από τη πόλη των Σερρών τότε που ήταν κάτοικός της.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ξεκίνησε η βραδιά και τι είπε ο τραγουδιστής...








Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ήταν το τελευταίο τραγούδι του και το δάκρυ που κύλισε για τον Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον χαμό του συναδέλφου του και ευχήθηκε να μην συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.




Δείτε επίσης: 

SEREXPO 2016 - Στεφανία Ρίζου [5 photos & 2 videos]
SEREXPO 2016 - Από ψηλά και με θέα [10 photos & 1 video]
SEREXPO 2016 - Όλα τα εκθεσιακά περίπτερα [44 photos]
Δείτε σε βίντεο του SerresLand.gr τι έγινε όταν ο Αντώνης Ρέμος είπε να ανοίξουν όλοι τα κινητά τους!

Φωτογραφίες & βίντεο: SerresLand Team
Επιμέλεια: SerresLand Gr
Από το Blogger.