y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Με πολύ καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών του στίβου οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Σ. Σέρρες 93.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93,

Ο Σερραϊκός σύλλογός συμμετείχε στους αγώνες με 8 αθλητές και αθλήτριες. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία των αθλητών μας. Το ότι συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι από μόνο του μεγάλη επιτυχία αλλά και οι επιδόσεις των αθλητών μας ήταν πολύ καλές» είπε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Γ.Σ. Σέρρες 93 Σάββας Κεφαλίδης που δεν μπόρεσε να κρύψει όμως  την απογοήτευση του για τις τρεις άκυρες προσπάθειες της Τριχοπούλου «είναι κάτι που με στεναχώρησε γιατί η Μαγδαλένα θα ήταν σίγουρα στην 6αδα».

Η Θεοδώρα Αραμπατζή κατέλαβε την 4η θέση στον ακοντισμό με επίδοση 48,79μ και συνεχίζει την προετοιμασία της για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι το πανελλήνιο εφήβων-νεανίδων και φυσικά η πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα των αθλητών του Γ.Σ. Σέρρες 93, η Βασιλική Σάββα κατέλαβε την 7η θέση στα 100μ με εμπόδια με επίδοση 14″82 και η Μαρία Μενέξη την 11η με 15″38, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Νίκος Σταθόπουλος κατέλαβε την 12η θέση με 15″09.

Στο άλμα τριπλούν αγωνίστηκε η Ιωάννα Νάτσιου, που κατέλαβε την 11η θέση με επίδοση 11,46μ. ενώ την 20η θέση στον ακοντισμό ανδρών πήρε ο Δημήτρης Πασχάλης με βολή στα 50,37μ. Τέλος, στο άλμα επι κοντώ αγωνίστηκαν ο Θωμάς Γάτσιος και η Μαγδαλένα Τριχοπούλου. Ο Γάτσιος κατέλαβε την 8η θέση με 4,60μ ενώ άτυχη στάθηκε η Τριχοπούλου η οποία με τρεις άκυρες προσπάθειες δεν κατάφερε να καταταγεί.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.