y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο γυμναστής του Παναιγιαλείου αναφέρθηκε στους λόγους που έδωσαν στους Σερραίους τη νίκη


Λόγο για δίκαιη νίκη του Πανσερραϊκού επί της ομάδας του, λόγω αποτελεσματικότητας, έκανε ο γυμναστής του Παναιγιαλείου, Ανδρέας Φουσέκης το απόγευμα της Δευτέρας (16/5), μετά το τέλος της αναμέτρησης στις Σέρρες.

Παράλληλα στάθηκε στα λάθη των παικτών του Αιγίου, τόνισε όμως ότι τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν, έδειξαν καλό πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έγινε ένα παιχνίδι ελεύθερο με δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν πετύχει τον στόχο τους που ήταν η παραμονή ήταν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Στο παιχνίδι δεν υπάρχει δίκιο ή άδικο, για εμένα και την ομάδα του ήταν άδικο πιστεύω το αποτέλεσμα γιατί είχαμε περισσότερες φάσεις για γκολ, αλλά αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ο Πανσερραϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός και ο πιο αποτελεσματικός κερδίζει το παιχνίδι.

Είναι κρίμα για εμάς γιατί κάναμε καλή προσπάθεια σήμερα να πληρώνουμε τα δύο, τρία λάθη που κάνουμε τα πληρώνουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι έγινε και σήμερα δυστυχώς η ομάδα μας ήταν για πολύ περισσότερα πράγματα φέτος παρά το ότι η παραμονή ικανοποιεί την ομάδα. Στις τελευταίες αγωνιστικές πιστεύω πως έχουμε χαλάσει την εικόνα μας πρέπει να την βελτιώσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια όσο αδιάφορα είναι αυτά για εμάς.

Σήμερα δώσαμε την ευκαιρία και σε δύο νέα παιδιά να ξεκινήσουν το παιχνίδι, να ξέρετε ο Παναιγιάλειος έχει καλούς νέους παίκτες και ουσιαστικά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία ως χάρη θα τους δείτε στου χρόνου στην ομάδα να πρωταγωνιστούν και είναι παιδιά που μπορούν να δώσουν πολλά όπως και οι υπόλοιποι.

Θέλω να κάνω μία ευχή να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα όσο καλύτερα μπορούμε γιατί είναι κρίμα να χάνουμε τα παιχνίδι όπως τα χάσαμε σήμερα. Να ευχηθώ να τελειώσει όσο δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες γιατί μας ταλαιπώρησε όλους μας, να ευχαριστήσω τον Πανσερραϊκό για την φιλοξενία του και να τον συγχωρώ για την παραμονή και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Πηγή: a-sports.gr
Από το Blogger.