y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα στα «λιοντάρια» όσον αφορά τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα αλλά και τους επενδυτές που θα έρθουν

Έναρξη αποχωρήσεων στον Πανσερραϊκό, έχουν φύγει ήδη 3

Τελείως διαφορετικός θα είναι ο Πανσερραϊκός της νέας αγωνιστικής περιόδου, εν συγκρίσει πάντα με αυτόν που συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα. Η «Μ» προ ημερών είχε αναφερθεί στα είκοσι τρία συμβόλαια που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην περιμένουν καν να φτάσει εκείνη η ημερομηνία.

Ηδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών που δε θα συνεχίσουν στη σερραϊκή ομάδα, με τους Φουρτάδο, Μπέριαν και Ολίσε να είναι μόλις τρεις εξ αυτών. Την αποχώρηση όμως σκέφτεται και ο Γιώργος Παπαστεργίου που σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα παρακολουθείται από την ΑΕ Ζακακίου. Η τελευταία εξασφάλισε προ ημερών την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οσον αφορά τέλος το φλέγον διοικητικό ζήτημα ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις πρώτες… αφίξεις. Στις 17 του μηνός αναμένεται στις Σέρρες το γερμανικό επενδυτικό fund και λίγες ημέρες αργότερα θα «πατήσει» Ελλάδα και ο αμερικανός επιχειρηματίας, Γκάρι Αλεν.

Τσερβίνης Γιάννης | Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.