y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Αντίο για φέτος λέει ο Πάουλο Κάμπος στον Πανσερραϊκό, με τον Βραζιλιάνο προπονητή να αναχωρεί την Πέμπτη 21 Απριλίου για την πατρίδα του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΟΥΛΟ ΚΑΜΠΟΣ,

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών η βίζα τρίμηνης διάρκειας που είχε ο Κάμπος (είχε έρθει στην Ελλάδα στις 30 Ιανουαρίου) λήγει στις 27 Απριλίου και ο Βραζιλιάνος προπονητής (που είναι πολίτης τρίτης χώρας, μη Ευρωπαϊκής) είναι υποχρεωμένος να αναχωρήσει μέχρι εκείνη την ημερομηνία για την πατρίδα του.

Για να ανανεωθεί η βίζα του έπρεπε ο 59χρονος προπονητής να ταξιδέψει στη Βραζιλία και οι χρονοβόρες διαδικασίες θα τον ανάγκαζαν να επιστρέψει στην Ελλάδα ουσιαστικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι ο Κάμπος σε συνεννόηση με τη διοίκηση αποφάσισε να παραμείνει για τα παιχνίδια μέχρι τις 27 Απριλίου (τελικά θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία στις 21 Απριλίου).

Για τον αν τη νέα αγωνιστική περίοδο επιστέψει ως πρώτος προπονητής είναι άγνωστο αν και οι περισσότεροι στο σύλλογο είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Βραζιλιάνου με μοναδικό και σημαντικό όμως πρόβλημα να αποτελεί το ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει δίπλωμα προπονητή για την Ελλάδα(άλλωστε αν είχε δίπλωμα θα είχε γίνει πρόσληψη και θα μπορούσε να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος).

Οι παίκτες και οι συνεργάτες του «στάζουν μέλι» για τον Βραζιλιάνο με τους περισσότερους να εκφράζονται με κολακευτικά λόγια για την εργατικότητα και τη μεγάλη μεταδοτικότητα του Βραζιλιάνου ενώ όσοι τον γνώρισαν στις Σέρρες μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το χαρακτήρα του 59χρονου προπονητή.

Πρώτος προπονητής για τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια (με Αχαρναϊκό, Λαμία, Λάρισα, Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Σμύρνης) αναμένεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Νικηφόρος Κάκογλου με συνεργάτες το γυμναστή Λάμπρο Ιωάννου και τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Αποστολόπουλο.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.