y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων συμπεριέλαβε στην αποστολή του Πανσερραϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά ο Πάουλο Κάμπος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τη Δευτέρα 18 Απριλίου (θα ξεκινήσει στις 15:00μμ) κι έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Πάουλο Κάμπος συμπεριέλαβε στην 20αδα για πρώτη φορά τον 18χρονο Θοδωρή Βερνάρδο (07.11.1997) που πριν από λίγες μέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τα «λιοντάρια». Στην αποστολή βρίσκεται και ο 19χρονος Χρόνης Ταχματζίδης (22.11.1996) που αγωνιζόταν φέτος  με την ομάδα Νέων. Ο Βραζιλιάνος προπονητής δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Ανδρούτσο, Τριανταφυλλάκο και Καρρά αλλά και τους τραυματίες Ντα Κόστα, Κιόσε και Αγγελούδη. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ολίσε και Μπεριάν. Στην αποστολή του Πανσερραϊκού επιστρέφουν μετά από καιρό οι Παπαστεργίου και Στεργιανός. Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με τα Χανιά είναι: Μέλκας, Καστανιώτης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Καψάλης, Παπαστεργίου, Ανδρέου, Τσομαχασβίλι, Μπαρέττας, Στεργιανός, Κουκόλης, Ρούτσης, Βοσκόπουλος, Βερνάρδος, Αγγελίδης, Δωματάς, Φουρτάδο, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Γιάντσης.

Με τρεις «Σερραίους» τα Χανιά

Στην αποστολή του Α.Ο. Χανιών για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό βρίσκονται τρεις πρώην παίκτες των «λιονταριών» που είναι ο Χάρης Μπριλάκης (2012-13 με 40 συμμετοχές), ο Τάσος Παγώνης (2006-08 και 2009-10 με 43 συμμετοχές) και ο  Αλέξανδρος Τσούτσης (2012-13 με 30 συμμετοχές και 4 γκολ).

Πηγή: news.makedonias.gr
Από το Blogger.