y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στον Πανελευσινιακό θα αναδειχθεί η ομάδα του Πανσερραϊκού που άξιζε τη νίκη ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μισού όπου η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε με 2-0 χάρις σε γκολ των Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Στεργιου Καψάλη. Ωστόσο ο Πανελευσινιακός θα ισοφαρίσει το ματς χάρις σε δύο γκολ του Γιαννιτσάνη. Νεμπούτο με την κόκκινη φανέλα πραγματοποίησε ο Αγγελίδης που αντικατέστησε τον τραυματία Κιόσε.  

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Ο Αγώνας

Α΄Ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο  καθώς από το πρώτο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας την κατοχή της μπάλας ενώ παράλληλα ασκούσε πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσιμίκας θα σουτάρει εκτός περιοχής θα μπλοκάρει ο Μανιάτης, έξι λεπτά αργότερα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα δοκιμάσει ένα σουτ που θα περάσει μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πανελευσινιακού.  Η ομάδα των Σερρών θα συνεχίσει την πίεση σε όλο το μήκος του γηπέδου, στο 21΄η μπάλα θα σηκωθεί προ του Κουκόλη και αυτός θα δοκιμάσει ένα υπέροχο ανάποδο ψαλίδι με τον Ανδρίκο να σώζει την εστία της ομάδας του απομακρύνοντας κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή. Η τύχη δεν θα χαμογελάσει ούτε στον Δωματά  καθώς το μονοκόμματο σουτ που θα εξαπολύσει δεν θα βρεί δίχτυα αλλά θα περάσει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και θα  έρθει στο 26΄ ο Τριανταφυλλάκος θα εκτελέσει αριστοτεχνικά ένα φάουλ με την μπάλα να μπαίνει συστημένη στα αντίπαλα δίχτυα. Στο 32΄η ατυχία θα χτυπήσει και πάλι την πόρτα του Πανσερραίκού με τον Κιοσέ να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, την θέση του πήρε ο Αγγελίδης θα πάρει την θέση του πραγματοποιώντας παράλληλα το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα. Στο 41΄ο Ανδρέου θα απειλήσει θα δοκιμάσει το πόδι του από μακριά ωστόσο η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Μανιάτη. Ο Τριανταφυλλάκος παραλίγο να χρηστεί σκόρερ για δεύτερη φορά στο 45΄όμως ο Μανιάτης με φοβερή εκτίναξη θα αποσοβήσει το κίνδυνο. Ότι δεν κατάφερε ο Σερραίος επιθετικό θα το κάνει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων  ο Καψάλης που θα βρεθεί αμαρκάριστος στην περιοχή και με πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιάντση θα γράψει το 2-0.

Β΄Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Πανελευσινιακός θα ανέβει και θα ευτυχίσει να  μειώσει σε 2-1 με ένα μακρινό σουτ του Γιαννιτσάνη στο 57΄. Ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να απαντήσει με ένα στημένο, ο Τριανταφυλλάκος θα εκτελέσει ένα φάουλ η μπάλα θα πάρει ωραία τροχιά ωστόσο ο Μανιάτης με νέα σωτήρια επέμβαση θα κρατήσει το 2-1. Μερικά λεπτά αργότερα η ομάδα της Ελευσίνας θα φέρει το ματς στα ίσα και πάλι με τον  Γιαννιτσάνη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία προσωρινή αδράνεια και με διαγώνιο θα κάνει το 2-2.  Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανελευσινιακός θα χάσει και δοκάρι στο 72΄με τον Πλαβούκο.  Στο τελευταιο τέταρτο του παιχνιδιού ο Πανσερραϊκός θα ασκήσει ισχυρή πίεση στην αντίπαλη περιοχή και στο 75΄ θα δημιουργηθεί μία αξιόλογη ευκαιρία με το σουτ του Μπαρέττα να περνάει άουτ.  

Οι Συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Κάμπος): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Μπαρέττας, Τσιμίκας, Δωματάς(85' Ιωαννίδης), Κουκόλης, Κιόσε(34'  λ.τ. Αγγελίδης), Τριανταφυλλάκος, Καψάλης, Γιάντσης, Ανδρέου

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Κασνέτσι, Ανδρίκος, Λίτσος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος(85' Δημόπουλος), Σταματάκης(46' Κωνσταντινίδης), Γιαννιτσάνης, Πούρνος(46' Βαϊσχάιμερ).

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.