y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Έτοιμη για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες η Κέρκυρα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει στους Καραγιαννίδη, Γρομητσάρη, αλλά και τον Κρητικό.


Δύσκολη αποστολή για την Κέρκυρα, που το Σάββατο δοκιμάζεται στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό. Οι «Φαίακες», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει στον τραυματία Καραγιαννίδη, τον ανέτοιμο Γρομητσάρη, αλλά και τον Κρητικό ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και έμεινε εκτός.

Από εκεί και πέρα, εκτός για τακτικούς λόγους έμεινε και ο Νταντίδης, όπως και ο Καμπάνταης. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει και όλοι στην Κέρκυρα πηγαίνουν σε αυτό το παιχνίδι σαν να είναι τελικός, καθώς το θεωρούν καθοριστικό για την συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα.

Στην αποστολή των Φαιάκων για τις Σέρρες συμμετέχουν οι: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Χιντζίδης, Γκόμες, Βλάχος, Βενέτης, Ιωάννου, Καρντόζο, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Μακρίδης, Ντουαλλά, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Μπαλντοβαλίεφ, Γεωργακόπουλος, Σουάνης και Παμλίδης.

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: gazzetta.gr
Από το Blogger.