y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το γκολ του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο 92ο λεπτό, με το οποίο ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε 2-2 την Κέρκυρα σκόρπισε χαμόγελα μόνο στους Σερραίους, κάτι που φάνηκε και από τα όσο ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΑΟΥΛΟ ΚΑΜΠΟΣ,

Ο προπονητής της Κέρκυρας Αλέκος Βοσνιάδης, ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος, Νικηφόρος Κάκογλου και οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Κόντος και Σταμάτης Καρράς είπαν:

Αλέκος Βοσνιάδης (Προπονητής Κέρκυρας): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, σε μία φανατισμένη έδρα με τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα από τα τελευταία καλά αποτελέσματα που έχει σερί ο Πανσερραϊκός.  Στην πρώτη φάση που έγινε στην περιοχή μας δεχτήκαμε τέρμα και από εκεί και μετά δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα. Φτάσαμε μέχρι το ημίχρονο, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές να αλλάξουμε τα πράγματα που τα κάναμε λάθος, να βελτιώσουμε την κατοχή μας στο παιχνίδι. Ευτυχίσαμε φέραμε το σκορ στα ίσα και το γυρίσαμε και ενώ έπρεπε να το διαχειριστούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο-πεντάλεπτο, να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα, γυρίσαμε πίσω και δώσαμε την δυνατότητα στον Πανσερραϊκό από την στιγμή που δεν κρατούσαμε εμείς την μπάλα για να τον αγχώσουμε παραπάνω, να βρει τον χώρο να μπει στην περιοχή να κάνει μία-δύο φάσεις πριν από την ισοφάριση. Εκεί που πιστέψαμε πως είχε τελειώσει το παιχνίδι κερδίσαμε ένα φάουλ, δεν το εκτελέσαμε καλά θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός ο σχεδιασμός να κρατήσουμε την μπάλα ή να σουτάρουμε και να μην δώσουμε την δυνατότητα της αντεπίθεσης στον αντίπαλο, οι αντίπαλοι κερδίσανε ένα φάουλ και κάναμε ένα τεράστιο λάθος, πήγαμε  πολύ μέσα στην περιοχή. Ένα φάουλ που ήταν στο μέσο του γηπέδου και θα μπορούσαμε να είχαμε άδεια την περιοχή μας και να κρατήσουμε την γραμμή της άμυνας έξω από την περιοχή. Είναι κάτι που το κάνουμε συνέχεια, να κρατάμε με αυτό τον τρόπο τον αντίπαλο για να μην κινδυνεύουμε σε τέτοιες φάσεις που ανεβάζει ο αντίπαλος πάνω όλη την ομάδα του. Δυστυχώς το να διαφυλάξουμε το παιχνίδι και το άγχος των βαθμών μας έστειλαν πολύ νωρίς μέσα στην περιοχή και εκεί έγινε ένα «βόλεϊ» η μπάλα γυρνούσε μέσα στην περιοχή μέχρι που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Χάσαμε δύο βαθμούς πολύτιμους για εμάς αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως πήραμε έναν βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους.  Οι πορείες πρωταθλητισμού έχουν και τέτοια αποτελέσματα.  Μέσα από τέτοια αποτελέσματα θα βρούμε και την δύναμη να τερματίσουμε στις θέσεις που πρέπει για να αλλάξουμε κατηγορία. Συγχαρητήρια και στον Πανσερραϊκό που παίζει με τέτοιο πάθος στα παιχνίδια, είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος, συγχαρητήρια και στον συνάδελφο».

Όσο για το αν η βαθμολογική θέση αδικεί τον Πανσερραϊκό:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι μία ομάδα συγκροτημένη, έχει αποτελέσματα, έχει ενθουσιασμό, την στηρίζει ο κόσμος που με τέτοιο καιρό ήταν δίπλα και τον στήριξε».

Θα ήθελε τέτοιο κόσμο στην Κέρκυρα;

«Ο Πανσερραϊκός είναι από τις ομάδες με κόσμο.  Έχουμε κι εμείς τον κόσμο μας. Σίγουρα ο Πανσερραϊκός ξεπερνώντας τα προβλήματα της αρχής έχει συγκεντρώσει παραπάνω κόσμο. Ξέρουμε πως είναι μία πόλη που στηρίζει την ομάδα της. Ξέρουμε πως όταν μία ομάδα είναι σε καλό δρόμο ο κόσμος ακολουθεί. Μου έχουν λείψει τα γεμάτα γήπεδα στο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται με γήπεδα γεμάτα».

Νικηφόρος Κάκογλου (συνεργάτης  Πάουλο Κάμπος): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους,  γεγονός που συντελεί ώστε ο κόσμος να ξαναγυρίσει στο γήπεδο. Ήμασταν καλοί στην αμυντική διάταξη, δυστυχώς όμως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Είχαμε κατοχή της μπάλας μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Πιέζαμε συνέχεια και τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε μέχρι τώρα είναι καλά. Συγχαρητήρια επίσης και στους φιλάθλους και κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά ώστε να βελτιωνόμαστε στη βαθμολογία. Πετύχαμε μια σειρά από θετικά αποτελέσματα που είναι και ο αρχικός μας στόχος».

Για το «μέταλλο» που δείχνει ότι έχει η ομάδα:

«Αυτό είναι κάτι που το συζητάμε με τα παιδιά και σίγουρα το σερί αυτών των παιχνιδιών, των θετικών αποτελεσμάτων θα βοηθήσει την ομάδα να αποκτήσει μέταλλο και να την κάνει ακόμα πιο δυνατή».

Αλέξανδρος Κόντος (Παίκτης Κέρκυρας): «Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι Β Εθνικής. Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουμε το σκορ, τα καταφέραμε, δεν διαχειριστήκαμε σωστά όμως τα τελευταία λεπτά και δεχτήκαμε γκολ από μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Η Κέρκυρα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι δεν θα μας επηρεάσει για τη συνέχει και θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Μακάρι να συνεχίζει να αγωνίζεται όπως αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα γιατί χαίρομαι για την πορεία τους. Πρώτη φορά αγωνίστηκα αντίπαλος με τον Πανσερραϊκό και τα συναισθήματα σίγουρα ήταν περίεργα. Τέσσερα χρόνια ήμουν εδώ πέρα».

Σταμάτης Καρράς (Παίκτης Πανσερραϊκού): «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στο σημερινό παιχνίδι. Θεωρώ πως αδικούμαστε από το σκορ καθώς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και εκτός από τις δύο φάσεις που μας έκανε η Κέρκυρα και δεχτήκαμε τα δύο γκολ μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι αλλά δείξαμε το χαρακτήρα μας, δείξαμε το πάθος μας και όλα αυτά που δουλεύαμε με τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Κέρκυρα γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Β Εθνική αλλά και ο Πανσερραϊκός έχει δείξει τον τελευταίο καιρό πως είναι πολύ ανταγωνιστικός και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από πολλά χρόνια,  ένιωσα πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πολύ ωραία να γυρνάς στο σπίτι σου και να παίζεις στις Σέρρες στον Πανσερραϊκό  με τόσο κόσμο. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.