y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι αγώνες στις Σέρρες, το Άγιο πνεύμα Σερρών και στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής (Σανι). Γύρω στους 100 αθλητές από 14 κράτη και λίγοι Έλληνες έδωσαν το παρών παρά τον συννεφιασμένο ουρανό που κράτησε και τις 3 ημέρες.


Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στη παρακάτω σελίδα:
http://www.sivenmoc.com/#!results/assx6

Από ελληνικής πλευράς ο Βαγγέλης Κωτούλας που ταξίδεψε από Αθήνα κέρδισε το νυκτερινό σπριντ στις Σέρρες στην κατηγορία Μ21 και ο Βασίλης Χορτομάρης στο Άγιο πνεύμα και στο Σανι στην ίδια κατηγορία. Η Χριστίνα Μερτέκη επίσης από Αθήνα τερμάτισε επιτυχώς στις Σέρρες αλλά στο Άγιο Πνεύμα έχασε σημείο στην Κατηγορία W16.

Την διοργάνωση των αγώνων στην περιοχή των Σερρών υποστήριξαν οι παρακάτω φορείς:

ΤΕΦΑΑ Σερρών, Περιφερειακή ενότητα Σερρών – Γραφείο τουρισμού, Ορειβατική Λέσχη Σερρών, Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών, Δήμος Σερρών, Δήμος Εμμανουήλ Παπά, Όμιλος Σερρών Unesco όπως και ο ποδηλατικός σύλλογος "ΜΑΧΗΤΗΣ" Σερρών. Επίσης η Τροχαία Σερρών συνέβαλε καθοριστικά στην ασφαλή διεξαγωγή των Αγώνων.

Οι χορηγοί των αγώνων που πρόσφεραν τα έπαθλα των πρώτων νικητών είναι: 

Ξενοδοχείο Ελπίδα, Κτήμα Νεράντζη, ΠανΜαρκετ – τεχνικό πολυκατάστημα, Ούζο Μαγεία, Κρασιά Μανωλόπουλος, Μελίτεια – αρωματικά και φαρμακευτικά βότανα.






Από το Blogger.