y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση της διοίκησης στην ΕΠΣ Σερρών στις εκλογές που θα γίνουν αρχές του 2017 ανακοίνωσε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής.


Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στις εκλογές του 2013 έχασε για μία μόνο ψήφο (από το ψηφοδέλτιο του Χριστόφορου Χριστοφορίδη) δήλωσε ότι δεν τον απογοήτευσαν τα όσα έγιναν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση της ΕΠΣ Σερρών. Ο κ. Χατζηπαντελής παρουσίασε το πρόγραμμα και τις προτάσεις του για το Σερραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών.

Ο κ. Χατζηπαντελής είπε: «Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Σερρών.  Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος αυτή τη φορά επειδή φοβάμαι, αλλά κάτι τέτοιο σαφώς και δεν ισχύει. Όλοι στις Σέρρες γνωρίζουν με ποιο τρόπο είχα χάσει τις εκλογές το 2013. Όσα έγιναν τότε μου δίνουν δύναμη προκειμένου να είμαι εκ νέου υποψήφιος. Εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να αναβαθμίσουμε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Την επόμενη ημέρα των εκλογών και εφόσον μας εμπιστευτούν θα είμαι πρόεδρος όλων των σωματείων και όχι αυτό το χάλι που υπάρχει αυτήν την περίοδο. Ευελπιστούμε για μία καλύτερη ΕΠΣ με όνειρα και ελπίδες».

-Για τους Σερραίους παράγοντες είπε: «είναι άνθρωποι που ματώνουν, ρίχνουν τα χρήματα τους, στερούν προσωπικό χρόνο και πράγματα από την οικογένεια τους για την αρρώστια που έχουν, το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Απελπίζονται με όλα όσα συμβαίνουν στην σημερινή ΕΠΣ που συμπεριφέρεται ως φοροεισπράκτορας».

– Για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του: «Πολλοί παραμένουν σταθεροί. Αυτοί είναι που με έπεισαν να διεκδικήσω και πάλι τις εκλογές. Έχουν όρεξη για να αλλάξουμε πολλά στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Ο βασικός κορμός θα είναι ο ίδιος. Θα υπάρχουν και αρκετά νέα πρόσωπα. Καθημερινά δεχόμαστε πολλές πιέσεις, κάνουμε συναντήσεις και συσκέψεις σχεδόν κάθε ημέρα. Δεν ξέρουμε ακόμη πως θα είναι το τελικό ψηφοδέλτιο».

– Για τον κ. Χριστοφορίδη: «Δεν θέλω να υπεισέλθω στα όσα έγιναν  στο παρελθόν. Δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει, αλλά νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του».

-Για τις αλλαγές που έχει στόχο να κάνει: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τα σωματεία και τους παράγοντες να αναπνεύσουν. Να βγάλουμε την ΕΠΣ Σερρών από τα χαμηλά που έχει πέσει. Είναι πολλά τα προβλήματα. «Σημαία» μας και την προηγούμενη φορά ήταν η παρουσία γιατρών στα γήπεδα και θα βρούμε τον τρόπο χωρίς να «ματώσουν» οικονομικά τα σωματεία. Εμείς θα τους αναλάβουμε και θα τους πληρώνει η ΕΠΣ. Δε θέλω να προχωρήσω σε λεπτομέρειες αλλά έχουμε ήδη κάνει επαφές. Αποτελεί δέσμευση αυτό. Επίσης ακόμη κάτι σημαντικό είναι η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών για να αποφεύγονται τα μεγάλα έξοδα των ομάδων με τους τραυματισμούς, το οποίο μελετάμε και κάνουμε επαφές. Στόχος μας είναι να υπάρχει χορηγός στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κι έχουμε έρθει σε επαφή με επιχειρηματία που επιθυμεί να αναλάβει τη χορηγία.  Επίσης πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα τα τηλεοπτικά. Έτσι και αλλιώς η πρόταση για την δομή αυτής της κατηγορίας ήταν δικιά μας, άσχετο αν την επωμίστηκαν άλλοι. Πρόταση μας είναι και η δημιουργία ενός δυνατού παιδικού πρωταθλήματος από τις ομάδες που θα βρίσκονται στην Επίλεκτη Κατηγορία. Ένα βασικό επίσης κομμάτι είναι και όσα πληρώνουν οι ομάδες για την συμμετοχή τους, για τις κάρτες κ.ο.κ. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν 450 και 500 ευρώ. Έχουμε την πιο ακριβή Ένωση. Είναι μεγάλα νούμερα. Επίσης μπορώ να σας αναφέρω αλόγιστα ποσά που ξοδεύονται από την Ένωση όπως 1.000 ευρώ για γραφική ύλη το μήνα. Είναι δυνατόν; Και στη διαιτησία δε πάμε καλά, αλλά δε φταίνε για εμένα τα παιδιά. Φταίει η πίεση που δέχονται. Διαφωνώ με αυτές τις επιτροπές διαιτησίας. Πρέπει να μπούνε νέοι άνθρωποι. Υπάρχει καχυποψία για την επιτροπή. Πρέπει να είναι άνθρωποι αποδεκτοί από όλους. Πρόθεση μας είναι να κάνουμε επαφές με τους Δημάρχους και να τους πιέσουμε, όπως και τους πολιτικούς για τις άδειες των γηπέδων και για τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων, ενώ στόχος είναι η συμφωνία με μία εταιρεία για να υπάρχει συγκεκριμένη μπάλα του πρωταθλήματος. Δεσμεύομαι επίσης να πιέσω για να μην είναι η ΕΠΣ Σερρών στον όμιλο με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης στην μάχη για την άνοδο. Δεν είναι λογικό. Είναι ξεκάθαρη αδικία. Πρέπει να γίνεται ένας κύκλος. Κάποτε είχαμε πολλές ομάδες στην Γ΄ Εθνική. Θα πολεμήσουμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ αν χρειαστεί»

-Για την σχέση του με τον Πανσερραϊκό: «Έχω άριστη σχέση. Άλλωστε είμαι Πανσερραϊκός.   Ενισχύω την ομάδα με τη  χορηγία που δίνω κάθε χρόνο.  Με εμένα Πρόεδρο η ΕΠΣ Σερρών θα έχει τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τη μεγάλη ομάδα του Νομού. Δεσμευόμαστε για αυτό και είναι το αυτονόητο. Ότι περνάει από το χέρι μας θα γίνει. Άλλωστε και στα παιδικά μου χρόνια ξεκίνησα να παίζω στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού».

Στο πλευρό του Αθανάσιου Χατζηπαντελή ο γνωστός επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ της Ε.Π.Σ. Σερρών Στέλιος Μετσιμενίδης ο οποίος στηρίζει από πολύ κοντά την προσπάθεια.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών είπε:  «Είμαστε πιο έμπειροι. Έχουμε τα σωματεία μαζί μας. Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα δυνατό, έχουμε όραμα και ελπίζουμε να αλλάξουμε πολλά στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλουμε να ασχοληθούμε είναι η δημιουργία μίας ακαδημίας της ΕΠΣ Σερρών που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Ο κ. Χατζηπαντελής έχει μεγάλη όρεξη, είναι τελειομανής, δεν είναι μόνο λόγια όπως άλλοι. Κάποιοι κούρασαν και η ανανέωση είναι απαραίτητη. Γνωρίζουν όλοι ποιοι είμαστε και θέλω από τις ομάδες να σκεφτούν καλά τι θα ψηφίσουν». Στην εκπομπή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο κ. Κώστας Βότσης που θα είναι και πάλι στο πλευρό του Αθανάσιου Χατζηπαντελή. Ο έμπειρος παράγοντας είπε: «Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε της Ένωση. Αυτά τα χρόνια στην αντιπολίτευση και παρότι είχαμε ένα μόλις μέλος λιγότερο δε μπορέσαμε να κάνουμε πράγματα. Δεν μας σεβάστηκε ο κ. Χριστοφορίδης. Και εμάς μας ψήφισαν τα μισά τα σωματεία, ασχέτως αν χάσαμε για μία ψήφο. Όλες οι δικές μας προτάσεις ήταν μη υλοποιήσιμες. Ο κ. Χριστοφορίδης από ένα σημείο και μετά ήταν πρόεδρος υπό ομηρία κάποιων ανθρώπων. Όχι όλων φυσικά, γιατί υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι. Εμείς τον σεβαστήκαμε και δεν δημιουργήσαμε κανένα θέμα. Πιστεύω ότι δεν θα δώσει δαχτυλίδι. Ακούγονται διάφορα σενάρια. Επίσης πιστεύω ότι είναι πλεονέκτημα ότι οι εκλογές μας είναι μετά από αυτές της ΕΠΟ. Θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα πούμε τις απόψεις μας, δεν θα μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα από την ΕΠΟ, οπότε θα είναι όλα διαφορετικά. Με την βοήθεια όλων πιστεύω πως ο κ.Χατζηπαντελής θα ασκήσει μία δίκαιη διοίκηση».

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: ert.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.