y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

«Με καλύτερη πληροφόρηση- γιαυτό και κάνουμε μια σειρά από περιοδείες-νομίζω ότι ο ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ θα καταλάβει ότι τελικά είναι προς το συμφέρον του στις περισσότερες περιπτώσεις το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών, χθες από τις Σέρρες, ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Ο κ. Χριστοφορίδης υποστήριξε πως δεν καταστρέφεται ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας από την πρόταση για το ασφαλιστικό – όπως υποστηρίζεται από κάποιους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΟΑΕΕ, ΟΕΒΕΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,

Τόνισε- μεταξύ άλλων- ότι βασική φιλοσοφία είναι πως όλοι θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση δηλαδή εάν ο οφειλέτης χρωστάει ή δεν χρωστάει όλοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν αρκεί να πληρώνει τις τρέχουσες εισφορές που του αναλογούν, παράλληλα συμπληρώνοντας πως «είμαστε σε αναμονή να δούμε και κάποιες προτάσεις που επεξεργάζεται το Υπουργείο σχετικά με κάποιες κλιμακωτές εισφορές από κάποια εισοδήματα και πάνω , ώστε να μειωθεί η γενικότερη επιβάρυνση, συν το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξει και μια πρόβλεψη για τους νέους επαγγελματίες για αυτούς που ασφαλίζονται για πρώτη φορά».

Ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ που βρέθηκε στις Σέρρες καλεσμένος από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Σερρών, ήταν μαζί με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ Α΄ Τομέα Θεσσαλονίκης Κώστα Ζιγγερίδη, οι κεντρικοί ομιλητές στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Το υπό ψήφιση Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο» που διοργάνωσε η ΟΕΒΕΣ.

Πηγή: news.makedonias.gr
Από το Blogger.