y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 42χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1 κιλό και 803 γραμμάρια καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίου καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΕΛΛΑ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ,

Συνελήφθη, επίσης, χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας ένας 52χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 50 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας 32χρονος, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με τις οποίες επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών για τα αδικήματα της κλοπής και της κλοπής κατά συναυτουργία.

Τέλος συνελήφθη χθες το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας 41χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών για κλοπή.

Πηγή: thestival.gr
Από το Blogger.