y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το πρώτο του διπλό πήρε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε της Παναχαϊκής με 0-1 χάρις σε γκολ του συνήθη υπόπτου Εμίλιο Φουρτάδο στο 85΄. Οι παίκτες του Πάολο Κάμπος ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους αποδίδοντας ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα και για τον Καρρά που θα περάσει ως αλλαγή στο 62΄στην θέση του Κιόσσε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Ο Αγώνας

Α Ημίχρονο

Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Ρόκα θα επιχειρήσει μία δύναμη κεφαλιά την οποία θα μπλοκάρει εύκολα ο Ανδρούτσος, λίγο αργότερα η Παναχαϊκή θα προσπαθήσει να απειλήσει με ένα σουτ του Χούσα το οποίο όμως θα περάσει απευθείας άουτ. Ο Πανσερραϊκός θα χάσει την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 24΄από μία στημένη φάση, ο Τριανταφυλλάκος θα εκτελέσει ένα φάουλ στο δεύτερο δοκάρι ο Εμίλιο Φουρτάδο θα βρει την μπάλα αλλά το πλασέ του θα περάσει απευθείας παράλληλα από την εστία του Στρέτζου η άμυνα των γηπεδούχων θα απομακρυνει προσωρινά όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Γιάντσης θα εξαπολύσει ένα δυνατό σουτ με το δεξί το οποίο θα απομακρύνει εκ νέου η αντίπαλη άμυνα. Στο 36ο λεπτό Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ όμως η μπάλα δεν θα βρει στόχο, την ίδια κατάληξη θα έχει και σουτ του Φουρτάδο στο 43΄.

Β Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Πάουλο Κάμπος θα τονώσει την μεσοεπιθετική γραμμή περνώντας στο παιχνίδι τους Καρρά και Ανδρέου στην θέση των Κιόσε και Τσιμίκα αντίστοιχα. Οι αλλαγές θα ανεβάσουν την επιθετική λειτουργία της ομάδας με το γκολ να έμοιαζε θέμα χρόνου. Στο 68΄ο Μπαρέττας θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ όμως θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Πατρινών. Στο 85΄ο Φουρτάδο θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του,   φάουλ του Μπαρέττα, ο Ανδρέου κάνει την προβολή, αποκρούει ο Στρέζος, η μπάλα φτάνει στον Φουρτάδο, που πλασάρει σε κενή εστία σημειώνοντας το 11ο γκολ του στο Πρωτάθλημα. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με ένα φάουλ του Πέδρο ωστόσο ο Ανδρούτσος θα εκτιναχθεί και θα απομακρύνει.

Οι Ενδεκάδες

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Η. Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Παπανικολάου, Ρόκας, Μουκίδης, Ασίγκμπα, Χαρτσιάς, Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε (62' Καρράς), Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας (70' Ανδρέου), Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Γιάντσης (84' Ρούτσης), Φουρτάδο

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.