y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο Ρόμπερτ Ογκανεσυάν από το Armagos Team αντιμετωπίζει τον Βαλεντίνο Κυριακίδη από τους Μαχητές Σκύδρας Α.Σ. Πετραϊκος στην πιο δυνατή και αξιόλογη μάχη της βραδιάς.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΙΝΤΕΟ, ΣΕΡΡΕΣ, The Rocks of Martial Arts 4, Armagos Team, ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΓΚΑΝΕΣΥΑΝ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,

Ο Ρόμπερτ Ογκανεσυάν ξεκίνησε πιο δυναμικά αλλά ο Βαλεντίνος Κυριακίδης κάνοντας υπομονή κατάφερε να του περάσει μια δυνατή γροθιά. Επέφερε με αυτόν τον τρόπο το πρώτο knockdown του αγώνα κερδίζοντας παράλληλα και το πρώτο τρίλεπτο.

Ο Ογκανεσυάν όμως είχε άλλα σχέδια και με συστηματικά χτυπήματα κατάφερε και αυτός να βγάλει knockdown τον αντίπαλό του κερδίζοντας τον δεύτερο γύρο και φέρνοντας έτσι τον αγώνα στα ίσα.

Η αγωνία άρχισε να κορυφώνεται καθώς και οι δύο αθλητές είχαν κερδίσει από έναν γύρο και έτσι ο αγώνας θα κρινόταν στο τρίτο και τελευταίο τρίλεπτο.

Ο Ρόμπερτ Ογκανεσυάν όμως ήταν πιο δραστήριος, κατάφερε να περάσει περισσότερα χτυπήματα στον αντίπαλό του και ήταν αυτός που χάρηκε τη νίκη.

Ο 19χρονος Βαλεντίνος Κυριακίδης κέρδισε τις εντυπώσεις με τις ικανότητές του.

Απολαύστε το video του SerresLand.gr παρακάτω...




Τους δύο αθλητές μπορείτε να τους βρείτε στις σελίδες τους στο facebook παρακάτω:


Δείτε επίσης:


Είσοδος Μιχάλη Ζαμπίδη στον χώρο της διοργάνωσης (photo & video)
Εύη Καραγεωργίου vs Χριστίνα Πούλιου (video)
Γιώργος Ταχμαζίδης vs Αλέξης Λάτα (video)
Γιώργος Ιορδάνου vs Αλκιβιάδης Κανετίδης (video)
Διονύσης Νταμοτσίδης vs Γιάννης Μυλωνάς (video)
Παναγιώτης Στόικος vs Χρήστος Ποζώβ (photo & video)

Video: SerresLand Team
Επιμέλεια: SerresLand Gr
Από το Blogger.