y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού έδειξαν αυτό το Σαββατοκύριακο προπονητές, αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι στο Νομό Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ,

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ ένωσαν τις δυνάμεις τους με έναν στόχο, μεγαλύτερο από ένα γκολ ή ένα καλάθι, τη συγκέντρωση χρημάτων για ένα ταξίδι ζωής. Ο 17χρονος Παύλος δίνει το δικό του γενναίο αγώνα εδώ και δυο χρόνια ενάντια στη λευχαιμία και για να θεραπευθεί πρέπει να μεταβεί στην Αμερική. Η αρχή έγινε το Σάββατο με αγώνα μπάσκετ στη Νιγρίτα. Με πρωτοβουλία των αθλητών του παιδικού τμήματος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Νιγρίτας «Βισάλτης», του προπονητή Μίλτου Καλάη και των παλαιμάχων του συλλόγου που αγωνίζονται στο εργασιακό πρωτάθλημα, διεξήχθη αγώνας μπάσκετ με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του 17χρονου Παύλου (Συγκεντρώθηκαν 2192 ευρώ).

Το μπάσκετ έδωσε…ασίστ στο ποδόσφαιρο και κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανσερραϊκού με την Καλλιθέα, διοίκηση και φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έδειξαν την ανθρωπιά τους συγκεντρώνοντας χρήματα για τον ίδιο σκοπό ( εθελόντριες από το κλαμπ «CHE GUEVARA» η Έλσα Χριστοφορίδου, η Τασία Μπότσιου, η  Ευστρατία Γούνα αλλά και η εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του Πανσερραϊκού κα Χριστίνα Χατζοπούλου συγκέντρωσαν σε μικρό χρονικό διάστημα 1.445 Ευρώ. Όλοι ένωσαν τις ψυχές τους για να γυρίσει δυνατός ο Παύλος από την Αμερική και να ασχοληθεί και πάλι με τον αθλητισμό, τον αθλητισμό που έστειλε μηνύματα ανθρωπιάς.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.