y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε ο Πανσερραϊκός επικρατώντας της Καλλιθέας με 3-2 πιάνοντας πολύ καλή απόδοση. Τα «παρθενικά» τους γκολ με την φανέλα του Πανσερραϊκού πέτυχαν οι Μπαρέττας και Γιάντσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Ο Αγώνας

Α΄Ημίχρονο

Χορταστικό ήταν το πρώτο μέρος της αναμέτρησης όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ, δύο πέναλτι και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη φάση του παιχνιδιού θα ανήκει στον Πανσερραϊκό, στο 13΄ο Γιάντσης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή δεν θα καταφέρει να βρει στόχο με την μπάλα να περνάει απευθείας άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα ανατραπεί από τον Μουκτάρη με τον ρέφερι Βρέσκα να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών με τον Εμίλιο Φουρτάδο να εκτελεί από την λευκή βούλα όμως θα απομακρύνει ο Μιχελής. Στο 26ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκόρ, ο Μασένα θα εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σταύρου από τον Κιόσε κάνοντας το 0-1, τρία λεπτά αργότερα η Καλλιθέα θα διπλασιάσει τα τέρματά της, ο Μασένα θα βγάλει στην πλάτη της άμυνας των «Λιονταριών» τον Φράγκο και αυτός με πλασέ θα κάνει το 0-2. Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήταν άμεση και μόλις στο 33΄θα μειώσει σε 1-2, ο Γιάντσης θα εκτελέσει ένα φάουλ ο Μπαρέτας θα πεταχτεί στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά θα βάλει την ομάδα ξανά στο παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα οι Σερραίοι θα ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους ασκώντας ασφυκτική στην αντίπαλη άμυνα το γκολ της ισοφάρισης ήταν θέμα χρόνου και θα έρθει λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους. Στο 45΄ο Φουρτάδο θα βρει τον Μπαρέττα και αυτός την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει παράλληλη προς την αντίπαλη εστία μπαλιά με τον Γιάντση με πλασέ να φέρνει το μάτς στα ίσα.

Β Ημίχρονο

Η πολλή καλή απόδοση του Πανσερραϊκού θα συνεχιστεί και στο Β΄μέρος. Στην πρώτη καλή φάση ο Κόσε θα «μπουκάρει» στην αντίπαλη περιοχή θα βγάλει σέντρα χωρίς όμως να βρει κάποιον συμπαίκτη του. Στο 53΄ο Φουρτάδο θα περάσει με σέντρα την μπάλα στον Γιάντση αλλά η κεφαλιά του θα περάσει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Καλλιθέας. Η επική ανατροπή θα ολοκληρωθεί στο  57΄ο Φουρτάδο θα περάσει όποιον βρει στο διάβα του και αού «αδειάσει» και τον Μιχελή θα διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Οι Συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Κάμπος): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Γιάντσης(75΄ Τσιμίκας), Μπαρέττας(75΄ Μπεριάν), Φουρτάδο(87΄ Ρούτσης)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Λ.Καραδήμος): Μιχέλης, Λεβέντης, Σταύρου, Τσώνης(78΄ Ντουρμισάϊ), Μούκταρης, Κατσικογιάννης(66΄ Τσίπρας), Γκίνη(58΄ Τεγούσης), Φράγκος, Ντος Σάντος, Φερέϊρα, Μπέλη

[ΧΟΡΗΓΙΑ]

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.