y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που σκότωσε τη σύζυγό του και φέρεται να εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ,

Μία οικογενειακή τραγωδία συνέβη το απόγευμα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όταν 34χρονος Αλβανός σκότωσε τη 41χρονη σύζυγό του, μόνιμη κάτοικο Χαλκιδικής, με την οποία βρισκόταν σε διάσταση. Εικάζεται ότι στη συνέχεια πήρε μαζί του το ανήλικό παιδί τους, ηλικίας τεσσάρων ετών, και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 7 το απόγευμα, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην οικία της. Όταν αστυνομία έφθασε στο σημείο της επίθεσης βρήκε τη 41χρονη νεκρή, μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Αυτή τη στιγμή δυνάμεις της αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις τόσο προς τη Θεσσαλονίκη όσο και προς όμορους νομούς, ενώ έχουν ειδοποιηθεί οι μεθοριακοί σταθμοί, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ο δράστης να επιχειρήσει να διαφύγει εκτός της Ελλάδας, προς την Αλβανία.

Πηγή: voria.gr
Από το Blogger.