y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε από την ΑΕΛ ο Πανσερραϊκός (χάρη σε δύο γκολ του Μπόγιοβιτς στο Β ημίχρομο) το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής της FootballLeague.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Η ομάδα των Σερρών θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ από το Α΄ ημίχρονο και να πάρει το παιχνίδι ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακα των Λαρισαίων. Στον πλευρό της ομάδας για ακόμα μια φορα οι φίλαθλοι της που γέμισαν ασφυχτικά το γήπεδο, ενώ αισθητή έκαναν την παρουσία τους στο γήπεδο 150 φίλοι της ΑΕΛ.

Ο Αγώνας

Α Ημίχρονο

Ο Πανσερρραϊκός θα επισκεφθεί τα καρέ της Λάρισας μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπεριάν θα επιχειρήσει γέμισμα από τα αριστερά με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να μπλοκάρει. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν  την μεγαλύτερη τους ευκαιρία, ένα σουτ του Κουτσιανικούλη από τα αριστερά θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Μέλκα και θα περάσει άουτ. Νέα ευκαιρία για τους «Θεσσαλούς» στο 20΄όταν ο Ροβίθης  θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον Μέλκα με ένα μακρινό σουτ όμως η μπάλα θα περάσει απ’ ευθείας άουτ. Από εκεί έπειτα ο Πανσερραϊκός θα ανεβάσει την απόδοσή του και στο 22΄ο Ατματσίδης θα συνεργαστεί με τον Ρούτση, ο τελευταίος θα γεμίσει στην περιοχή ο Ρούτσης θα πεταχτεί για την κεφαλιά όμως ο Ξενοδόχοφ θα επέμβει και θα απομακρύνει. Τα «Λιοντάρια» θα συνεχίσουν να πλευροκοπούν την αντίπαλη άμυνα, στο 28ο λεπτό ο  Ιωαννίδης με μια «γλυκιά» σέντρα θα γεμίσει ο Ξενοδόχοφ θα πραγματοποιήσει άστοχη έξοδο αλλά ο διερχόμενος Φουρτάδο θα χάσει για μερικά εκατοστά την ευκαιρία να σκοράρει. Το ίδιο θα συμβεί και στο 32΄με τους Σερραίους να μην εκμεταλλεύονται νέο «δώρο» της άμυνας της ΑΕΛ, από μία λάθος συνεννόηση του Μασούρα με τον τερματοφύλακα του η μπάλα θα καταλήξει στα πόδια του Φουρτάδο ο οποίος όμως θα αστοχήσει. Άου θα καταλήξει και ένα ωραίο σουτ του Τσιμίκα στο 40΄. Ο «πορτιέρο» της Λάρισας θα πραγματοποιήσει ακόμα μία άστοχη επέμβαση όμως ούτε Ρούτσης που βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση θα καταφέρει να γράψει το 1-0. Αμέσως μετά μέσω αντεπίθεσης ο Ροβίθης θα βρεθεί απέναντι από τον Μέλκα με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού να απομακρύνει εξ’ επαφής το πλασέ του αντιπάλου του. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου θα ανήκει στον Πανσερραϊκό με τον ορεξάτο Ατματζίδη να σουτάρει αλλά ο Ξενοδόχοφ θα απομακρύνει με τα πόδια!

Β΄ Ημίχρονο  

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες θα μπουν αποφασισμένες για το γκολ, ωστόσο η Λάρισα θα είναι αυτή θα φτάσει σε αυτό στο 72΄, πιο συγκεκριμένα ο Ουρτάδο θα τροφοδοτήσει τον Μπόγιοβιτς που μόλις είχε περάσει αλλαγή και αυτός με πλασέ θα νικήσει τον Μέλκα γράφωντας το 0-1. Ο ίδιος παίκτης θα ξαναχτυπήσει έξι λεπτά αργότερα ο Κρητικός θα πασάρει στον Μπόγιοβιτς και αυτός από κοντά θα διαμορφώσει το 0-2. Ο Πανσερραϊκός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο 87΄ με τον Ολίσε να πιάνει εκτός θέσης τον πορτιέρο της Λάρισας ωστόσο ο Μπανούσης θα απομακρύνει πάνω στην γραμμή. Στο 90+1΄ο Φουρτάδο θα βγει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως η μπάλα δεν θα του κάνει το «χατίρι» και θα περάσει άουτ.

Οι Συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Μέλκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ολίσε(89΄ Ανδρέου), Τσιμίκας, Ατματσίδης(82΄ Ατματσίδης), Ρούτσης(84΄ Αγγελούδης), Φουρτάδο, Μπεριάν

ΑΕΛ(Ρ.ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος(72΄ Μπόγιοβιτς), Μαρουκάκης(76΄ Λαμπρόπουλος), Ροβίθης(68΄ Κρητικός), Κουτσιανικούλης

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.