y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Μετά την παραίτηση Σακκελαρίδη, οι πλειστηριασμοί οδήγησαν στη διαγραφή του Παναγούλη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και του Νικολόπουλου από τους ΑΝΕΛ καθώς ο πρώτος απείχε και ο δεύτερος καταψήφισε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ
Λαβωμένη βγαίνει από την ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς η κυβερνητική πλειοψηφία, που αριθμεί πλέον 153 βουλευτές μετά τη διαγραφή του Στάθη Παναγούλη από το ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Νικολόπουλου απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο μεν κ.Παναγούλης απείχε και μάλιστα ανακοίνωσε την απόφαση του αυτή την ώρα που η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ήρθε η διαγραφή από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα σήμερα είχε ζητήσει και είχε λάβει την παραίτηση του Γαβριήλ Σακκελαρίδη, καθώς είχε διαρρεύσει ότι δεν θα παρίστατο στην ψηφοφορία.

O κ.Νικολόπουλος έκανε πράξη την απειλή του και καταψήφισε, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος να τον διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες. Νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είχε έντονο διάλογο με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, στον οποίο ξεκαθάρισε πως δε θα ψήφιζε, αλλά ουτε και θα παρέδιδε την έδρα του.

Πηγή: news247.gr
Από το Blogger.