y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πάνω από 65.000 κόσμου επισκέφθηκαν την τριήμερη 1η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών, με τίτλο «SER-EXPO 2015» που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Γιαννάκης.

SER-EXPO 2015, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Στο πλαίσιο της έκθεσης για πρώτη φορά στις Σέρρες βρέθηκαν κάτω από την ίδια «στέγη» περισσότεροι από 120 εκθέτες και επιχειρήσεις, Επιμελητήρια από τη Β.Ελλάδα αλλά και εμπορικές και επιχειρηματικές αποστολές από τις χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγος ενώ την κορδέλα της Ser-Expo 2015 έκοψε ο νέος Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας. Στα εγκαίνια της Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών παρέστη ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος καθώς επίσης και η συντριπτική πλειονότητα των Προέδρων από τα Επιμελητήρια της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας αλλά και της Ηπείρου. Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, όπως και βραδινές συναυλίες με τους καλλιτέχνες Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννη Ζουγανέλη , Κώστα Μακεδόνα και Τόνυ Σφήνο.

Την Έκθεση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών και η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Νομού Σερρών (ΕΠΑΝΕΣΕΡ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και έχει ως κύριο υποστηρικτή την ΚΕΕΕ.

Δείτε επίσης:

1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SEREXPO 2015» - Περίπτερα (39 photos)
Από ψηλά και με θέα - SEREXPO 2015 (13 photos & 2 videos)

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.