y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στη σύλληψη 33χρονου άντρα προχώρησαν μετά από καταγγελία για κλοπή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, που εμπλέκεται σε κλοπές και απόπειρα ληστείας σε περιοχές των Σερρών.

Σέρρες: Εξιχνίαση κλοπών σε Ιερούς Ναούς και σπίτια
Πηγή: larisanew.gr

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας ληστείας. Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι στις Σέρρες, προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από περίπτερο 29χρονης διάφορα εμπορεύματα μικρής χρηματικής αξίας και διέφυγε με όχημα που είχε σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.
Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι το όχημα το είχε κλέψει το πρωί της 29-9-2015 από τις Σέρρες, ενώ δύο μέρες μετά (1-10-2015) επιβαίνοντας στο κλεμμένο όχημα, αποπειράθηκε με τη χρήση σωματικής βίας να αφαιρέσει την τσάντα 80χρονης γυναίκας. Επίσης διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο πεντάμηνο (Μάιος – Σεπτέμβριος), ο 33χρονος αφαίρεσε από 2 Ιερούς Ναούς διάφορα λατρευτικά αντικείμενα, ενώ επιπλέον από 2 οικίες αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.