y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στο επίκεντρο του Ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί από 18 έως 21 Απριλίου 2017 ο Ορφέας Νέου Σκοπού.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Young Talents Tournament, ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ,

Ο Ορφέας Νέου Σκοπού και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά θα διοργανώσουν το διάστημα 18-21 Απριλίου, Πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και άλλων ομάδων. 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο πρόεδρος, Χρήστος Γκαβανόζης σε συνδυασμό με την παρουσία του παλιού μπασκετμπολίστα, Γιώργου Καράγκουτη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να διεξαχθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση στις Σέρρες. 

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ορφέα Νέου Σκοπού, Γιώργος Καράγκουτης σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Είναι μια πανελλήνια συνάντηση ακαδημιών στην ηλικία των παμπαίδων με άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο αγώνων σε συνάρτηση με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των αθλητών σε ένα τετραήμερο στον τόπο μας. Σκοπός μας είναι η επιτυχία της διοργάνωσης για να μπορέσουμε να το καθιερώσουμε επίσημα στο καλεντάρι της ΕΟΚ και να το κάνουμε θεσμό στις Σέρρες». 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 18 Απριλίου (απόγευμα), την Τετάρτη 19 Απριλίου και την Πέμπτη 20 Απριλίου (πρωί-απόγευμαα), ενώ την Παρασκευή 21 Απριλίου (πρωί) θα διεξαχθεί all star game με παίκτες από όλες τις ομάδες καθώς και διαγωνισμοί τριπόντων και ελεύθερων βολών.

Πηγή: sport-fm.gr

Από το Blogger.