y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με αμείωτο ρυθμό, με συντονισμό και οργάνωση συνεχίζεται η προσπάθεια της Π.Ε. Σερρών να ανταποκριθεί στη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο νομός, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΧΙΟΝΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, Π.Ε.ΣΕΡΡΩΝ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας καθώς και αυτά των ιδιωτών δουλεύουν συνεχώς και αδιαλείπτως, δίνοντας μάχη να κρατήσουν ανοιχτούς όλους τους δρόμους της Π.Ε. Σερρών.

Όπως βεβαίως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για ένα τεράστιο οδικό δίκτυο, γεγονός που αυτομάτως σημαίνει πως είναι αδύνατον να βρίσκονται παντού και συνεχώς μηχανήματα.

Σ΄ ότι αφορά συγκεκριμένα την περιοχή της Σιντικής και τα σχόλια και τα παράπονα που εκφράζονται από κάποιους, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής :

Η Π.Ε. Σερρών φρόντισε ήδη από την πρώτη μέρα εμφάνισης του χιονιά, να μισθώσει μηχάνημα για εκείνη ακριβώς την περιοχή (όρια νομού Κιλκίς- γέφυρα Πετριτσίου). Ο ιδιώτης δούλευε κανονικά όλες αυτές τις ημέρες, επιτυγχάνοντας να μην κλείσει καθόλου ο συγκεκριμένος δρόμος παρά την συνεχή έντονη χιονόπτωση. Χθες δυστυχώς το συγκεκριμένο μηχάνημα υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρέμβει. Μια βλάβη μάλιστα που δεν έχει αποκατασταθεί έως και σήμερα. Γι’ αυτό και η Π.Ε. Σερρών έστειλε σήμερα το πρωί δικό της μηχάνημα που δουλεύει κανονικά στην περιοχή.

Οι παραπάνω ενέργειες λοιπόν δείχνουν πως ο μηχανισμός της Περιφέρειας κάθε άλλο παρά έχει ολιγωρήσει ή έχει αφήσει στην τύχη της την περιοχή . Θεωρούμε λοιπόν πως σχόλια και επικρίσεις που εστιάζουν στη δήθεν αδιαφορία της Περιφέρειας είναι άστοχα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που επιτυγχάνεται με τις αντιπαραθέσεις είναι η δημιουργία επιπρόσθετων προβλημάτων γι’ αυτό και δεν θα μπούμε σ’ αυτή τη λογική. Το πώς λειτούργησε ο κάθε αρμόδιος και το τι έπραξε ή όχι, θα αποτελέσει θέμα απολογισμού όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί. Εμείς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους εμπλεκομένους, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Τέλος , για ακόμη μία φορά θα θέλαμε να ζητήσουμε και τη συνδρομή των πολιτών σ’ αυτή την προσπάθεια και να κρούσουμε των κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά στη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, όπου αυτό απαιτείται.

Από το Blogger.