y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ, ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι.

Nicholas Stoller, Doug Sweetland, Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer, CINE ΣΕΡΡΕΣ, Storks (2016),

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.αρχίζουν σιγά-σιγά να σβήνουν και να σταματούν το ονειρικό τους χορό στον ουρανό. 

Διάρκεια: 1h 27m
Είδος: Κινούμενα σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
Ηθοποιοί: Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Τσαλταμπάση, Λίλας Μπακλέσης, Λουκά Φραγκούλη, Σταύρου Σιούλη, Κωνσταντή Μαυριά, Θανάση Κουρλαμπά, Άννας Κουτσαφτίκης, Αργύρης Παυλίδης.

Από Πέμπτη 06/10/2016 έως Τετάρτη 12/10/2016 στο Κινηματογράφο Κρόνιο στις Σέρρες
Ώρες προβολής: Καθημερινά μια προβολή στις 17:30 μ.μ. μεταγλωτισμένη στα Ελληνικά


Επιμέλεια: SerresLand Team
Από το Blogger.