y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη άλλη μια απόπειρα κλοπής χρηματοκιβωτίου από πρατήριο υγρών καυσίμων 

ΣΕΡΡΕΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΚΛΟΠΕΣ,

Με κλεμμένα φορτηγά στα οποία τοποθετούσαν επίσης κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, γκρέμιζαν τις τζαμαρίες καταστημάτων και άρπαζαν χρηματοκιβώτια, ενώ έκαναν ακόμη ληστείες και απλές διαρρήξεις σε σπίτια, τα έξι μέλη οργανωμένης σπείρας που δρούσε από το Μάιο του 2015 ως φέτος τον Ιούνιο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών και Γιαννιτσών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν δύο Έλληνες ηλικίας 23 και 22 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Ωστόσο, οι τέσσερις συνεργοί τους παραμένουν άγνωστοι και οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν και να διαπιστωθεί αν διέπραξαν και άλλες κλοπές ή ληστείες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι κακοποιοί χρησιμοποίησαν δυο κλεμμένα φορτηγά τον Ιούλιο του 2015 για να σπάσουν την τζαμαρία ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή των Σερρών και να σύρουν με ιμάντες το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 520 ευρώ. Το ίδιο έκαναν και σε άλλο ένα πρατήριο σε άλλη περιοχή των Σερρών από το οποίο τον περασμένο Ιούνιο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 5.000 ευρώ. Ακόμη, αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος μιας 58χρονης στην πόλη των Σερρών όπου διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη άλλη μια απόπειρα κλοπής χρηματοκιβωτίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στις Σέρρες, μία ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Κιλκίς και μια κλοπή από χρυσοχοείο στα Γιαννιτσά που έγιναν στο διάστημα μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου του 2015. Δύο από τα κλεμμένα αυτοκίνητα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: protothema.gr
Από το Blogger.