y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού και της βίας έστειλαν σήμερα εξακόσια παιδιά από 16 ακαδημίες ποδοσφαίρου στο τουρνουά που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,

Συνολικά 14 ακαδημίες από το Νομό Σερρών, μία από τη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και μία από τη Βουλγαρία, από το Πετρίτσι συμμετείχαν στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά του ρατσισμού και της Βίας.

Το τουρνουά έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκού δίκτυο ποδοσφαίρου  FARE υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακολουθώντας τις κατευθύνσεις της «Λευκής Βίβλου» για τον αθλητισμό . Στο χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού κ. Βασίλης Χατζημιχαηλίδης και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Άκης Τρέντσιος μίλησαν για το κοινωνικό διαχρονικό και ταυτόχρονα επίκαιρο μήνυμα που στέλνει το τουρνουά κατά του ρατσισμού και της βίας ενώ υπογράμμισαν τη συμβολή του ποδοσφαίρου στην ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης σε κοινωνικά προβλήματα.

«Το τουρνουά έχει γίνει θεσμός και σε συνεργασία με τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό διοργανώνουμε κάθε χρόνο τρία τουρνουά με κοινωνικό χαρακτήρα και θέλουμε να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της ΠΑΕ Πανσερραϊκός που ήρθαν στο τουρνουά. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που σύσσωμη η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές ήταν εδώ. Ήταν ακόμα μεγαλύτερη η χαρά των παιδιών των ακαδημιών που βρέθηκαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας».

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν: Πανσερραϊκός, Αετοί Σερρών, Α.Ε. Νιγρίτας, Α.Ο. Νιγρίτας, Ηράκλεια, Κανονιέριδες Μαυροθάλασσας, Ολυμπιακός Λευκώνα, Παναθλητικός, Νέο Σούλι, Σέρρες 85, Σιδηρόκαστρο, Sport Village, Δημητρίτσι, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Χριστός και Πετρίτσι Βουλγαρίας.

Δείτε επίσης:
Βασίλης Αναστασιάδης | Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.