y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Εμφανίζονταν στα θύματά τους ως λογιστές ή παρίσταναν τους  αστυνομικούς οι δυο άνδρες και η γυναίκα συνεργός τους που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, πότε εξαπατώντας ηλικιωμένους και πότε ξαφρίζοντάς τους με τη μέθοδο της απασχόλησης!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ,

Η συνεργασία των αστυνομικών των τμημάτων Νέας Ζίχνης και Ροδολίβους οδήγησε στην εξιχνίαση δυο περιστατικών για τα οποία ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος Έλληνας, ενώ οι δυο συνεργοί του παραμένουν ακόμη άγνωστοι. Στο πρώτο από αυτά, στις 20 Σεπτεμβρίου, ο 36χρονος μαζί με τη γυναίκα συνεργό του συστήθηκαν ως λογιστές σε έναν 82χρονο και τον έπεισαν να τους δώσει 250 ευρώ που δήθεν τους όφειλε ο γιος του.

Την επόμενη ημέρα, σε άλλη περιοχή των Σερρών, οι δυο άνδρες πλησίασαν μια 74χρονη παριστάνοντας τους αστυνομικούς, την πήγαν στο σπίτι της και αφού την κράτησαν απασχολημένη, «βούτηξαν» μία τσάντα με 1.500 ευρώ και έγιναν καπνός!

Σε βάρος του 36χρονου και των δύο συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή και  υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: koolnews.gr
Από το Blogger.