y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγ. Νάπας Κύπρου κ. Καρούσος Ιωάννης τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2016.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,

Η επίσκεψη του Δημάρχου Αγ. Νάπας στο Δήμαρχο Σερρών πραγματοποιείται στα πλαίσια της προώθησης συνεργασίας, της ανάπτυξης δεσμών φιλίας και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο Δήμων, με στόχο τη συμμετοχή τους με προτάσεις σε προγράμματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον -τουρισμό- ενέργεια- επιχειρηματικότητα.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων ξεκίνησε με την επίσκεψη του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη στο Δήμαρχο Αγ. Νάπας κ. Καρούσο Ιωάννη τον Ιούνιο 2016.

Ο κ. Αγγελίδης καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο Αγ. Νάπας μεταξύ των άλλων είπε: “Ο σκοπός της συνεργασίας μας είναι η ανάπτυξη δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο Δήμων και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, με στόχο τη συμμετοχή μας με προτάσεις σε προγράμματα τα οποία ανοίγουν το 2017. Προγράμματα όπως είναι το Interreg Balcan Mediterranean και το Interreg Med Programme, τα οποία έχουν σχέση με το περιβάλλον -Τουρισμό -Ενέργεια -Επιχειρηματικότητα”.

Τέλος ο Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αγ. Νάπας για την άψογη φιλοξενία που έτυχε όταν τον Ιούνιο 2016 επισκέφθηκε το Δήμο Αγ. Νάπας και του ευχήθηκε ευχάριστη διαμονή στην πόλη των Σερρών.

Ο Δήμαρχος Αγ. Νάπας Κύπρου κ. Καρούσος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σερρών για την πρόσκλησή του να επισκεφθεί τον Δήμο Σερρών και τόνισε: “Είμαστε πεπεισμένοι ότι τους δύο Δήμους μας, συνδέουν αρκετά κοινά στοιχεία, όπως ιστορικά μνημεία, αξιοθέατα και η συνεργασία μας θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για υλοποίηση και προβολή, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία των κοινών μας στόχων και επιδιώξεων”.

Ο Δήμαρχος Αγ. Νάπας κατά την τριήμερη διαμονή του στην πόλη των Σερρών θα ξεναγηθεί σε διάφορα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία των Σερρών.

Από το Blogger.