y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

"Μπαράζ" συλλήψεων σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα. Συνελήφθη χθες  το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας 61χρονος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΛΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ,

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και ποσότητα κάνναβης βάρους 11,7 γραμμαρίων.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνελήφθησαν χθες  το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας 52χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 49χρονος, τη στιγμή που πραγματοποιούσαν αγοραπωλησία κάνναβης.

Συγκεκριμένα ο 52χρονος προμήθευε τον 49χρονο με κάνναβη, την οποία όπως προέκυψε, είχε εισάγει νωρίτερα από γειτονική χώρα. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε κάνναβη 28,5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 49χρονου και σε έρευνα του σπιτιού του που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη 11,2 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη. Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 52χρονου με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά.

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 10,2 γραμμαρίων και 2 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΠΕΛΛΑ

Σε περιοχή της Πέλλας συνελήφθη 49χρονος, διότι κατά την αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του, αλλά και στο σπίτι του, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 27,3 γραμμαρίων.

ΣΕΡΡΕΣ

Σε περιοχή των Σερρών  κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε 50 χρονος να κατέχει 150 πακέτα τσιγάρων και 6 συσκευασίες με καπνό, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για το προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Πηγή: seleo.gr
Από το Blogger.