y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Από σήμερα και μέχρι 13 Οκτωβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε 34 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΟΑΕΔ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ,

Για πρώτη φορά εισάγεται το κριτήριο του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (πρώην Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα) και μοριοδοτούνται όσοι έχουν κριθεί ως ωφελούμενοι του ΚΕΑ. Όσοι κατοικούν σε Δήμους με υψηλή ανεργία πριμοδοτούνται και με το κριτήριο της εντοπιότητας. Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων προέρχονται από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ και αντλούνται αυτεπάγγελτα την ΓΓΠΣ και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε -τουλάχιστον- μία από τις παρακάτω κατηγορίες: μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς, εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων -ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα- του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους, άνεργοι άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ, ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (πρώην Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη Δημόσια Πρόσκληση, τον αριθμό διατιθέμενων θέσεων ανά επιβλέποντα φορέα, υπηρεσία τοποθέτησης και ειδικότητα καθώς και στο προσοντολόγιο από το site του ΟΑΕΔ.

Πηγή: diorismos.gr
Από το Blogger.