y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με τα ονόματα του νέου Δ.Σ. του Πανσερραϊκού συνοδεύεται η πρόκληση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 για την παρουσίαση της ομάδας και των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΑΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Πρώτο όνομα στο νέο Δ.Σ. ο «ισχυρός» άνδρας του φετινού Πανσερραϊκού Χρήστος Κοράκης, ακολουθεί ο εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου στην Αθήνα Παναγιώτης Γιαννόπουλος (ο παράγοντας με τα περισσότερα χρόνια στη Football league), o Σάββας Τερζόπουλος, ο νομικός σύμβουλος του Πανσερραϊκού που συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις του καλοκαιριού με υποψήφιους επενδυτές και ο πιο στενός συνεργάτης του Χρήστου Κοράκη, ο Άκης Τρέντσιος, ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Σωτήρης Βλάχος και δύο νέα πρόσωπα ο Θόδωρος Σεβασλίδης, υπεύθυνος αθλητισμού της νομαρχιακής επιτροπής Σερρών του Σύριζα αλλά και ο Αθανάσιος Αραμπατζής, λογιστής της ΠΑΕ.

Η παρουσίαση της ομάδας, των εισιτηρίων διαρκείας και του νέου Δ.Σ. (εκείνη την μέρα θα ανακοινωθούν οι θέσεις των μελών και φυσικά ο νέος Πρόεδρος) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ελπίδα resort».

Η πρόσκληση της ΠΑΕ είναι η ακόλουθη:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΑΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.