y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Είναι σκληρή η Football League και όποιος υποτιμήσει ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, ο Αρης και ο ΟΦΗ τότε θα το πληρώσει, τόνισε o Παύλος Μυροφορίδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ,

Λάβρος κατά των όσων γίνονται στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή αυτή την περίοδο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Παύλος Μυροφορίδης. Παράλληλα εκτός από την πρώην ομάδα του μίλησε τόσο για τον καινούργιο σύλλογό του (Απόλλων Σμύρνης) και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ όσο και για τον 'Αρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μυροφορίδης:

Για την τεχνογνωσία του να φτιάχνει ομάδες που ανεβαίνουν από την Β στην Α Εθνική: «Πέρα από ότι είναι η δουλειά μου, είναι ότι αγαπάω τη δουλειά μου. Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν θα το κάνεις σωστά και θα κάνεις πολλά λάθη. Όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις. Συνήθως αυτός που αγαπάει και παθιάζεται για αυτό που κάνει το κάνει και καλά. Σε αυτή τη χώρα είμαστε εφευρέτες της λαμογιάς».

Για τον Απόλλων Σμύρνης και τις επιλογές των παικτών: «Τα πολλά χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Το αρχικό μας πλάνο βασιζόταν σε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο. Μίλησα με τον προπονητή που τον ήξερα από το κοινό μας πέρασμα στη Λαμία και πήραμε παίκτες που ήθελε και εκείνος. Μπορεί να είναι 31-32 χρονών κάποιοι ή 37 όπως ο Ρομάνο αλλά όλοι είναι διψασμένοι. Αυτό που έχω πει στους παίκτες είναι να σέβονται όλες τις ομάδες για να πάνε μπροστά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Φέτος υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να πάνε καλά. Είναι σκληρό το πρωτάθλημα και όποιος υποτιμήσει ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, ο Αρης και ο ΟΦΗ τότε θα το πληρώσει. Ομάδες όπως αυτές μεγαλώνουν το επίπεδο του πρωταθλήματος. Πρέπει να αφήσουν το πρωτάθλημα ήσυχο, η Σούπερ Λιγκ πρέπει να ασχολείται με την Φούτμπολ Λιγκ μόνο για να παίρνει παίκτες. Η Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να σκέφτεται την Φούτμπολ Λιγκ που είναι το «παιδί» της γιατί σκέφτονται μόνο τα δικά τους. Τα έσοδα στην Β Εθνική έχουν πέσει κατά πολύ. Είναι δύσκολη εποχή για όλο τον κόσμο, δημιουργήθηκε αυτή η δυσκολία λόγω έλλειψης ανταγωνισμού. Για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα πρέπει να αφήσουν το πρωτάθλημα της Β Εθνικής να γίνει ανταγωνιστικό».

Για τον Αρη: «Όποιος θεωρήσει ότι είναι εκτός συναγωνισμού κάνει λάθος. Πρέπει μέσα στο γήπεδο να αποδείξει ο Αρης ότι είναι το φαβορί παρόλο που είναι τεράστια ομάδα ο Αρης. Αν νομίζουν ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Απόλλωνας και ο Αρης ότι θα είναι εύκολα επειδή έχουν ιστορία τότε κάνουν λάθος. Όλα στο γήπεδο θα φανούν. Σίγουρα ο Αρης έχει το προβάδισμα γιατί έχει κάνει επένδυση παικτών επιπέδου Σούπερ Λιγκ αλλά θεωρώ ότι δεν φτάνει μόνο αυτό».

Για το γηπεδικό: «Δεν έχει λυθεί το γηπεδικό, μακάρι να υπάρχουν τέτοιες διοικήσεις σαν του Απόλλωνα. Αισθανόμαστε σημαντικοί όσοι εργαζόμαστε στον Απόλλων. Μάλλον θα παίξουμε στη Νέα Σμύρνη, αλλά όπου και να παίξουμε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να παίξουμε για όλα».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι πονεμένη ιστορία, είναι αμαρτία αυτό που γίνεται και μακάρι να βρει τον δρόμο του. Μαζεύτηκαν 5 άνθρωποι στην ΕΡΤ3 και φάνηκε να πουλάνε μια ομάδα μέσω facebook, δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Τα είδα και εκνευρίστηκα».

Πηγή: voria.gr
Από το Blogger.