y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, η Καβάλα BC θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας στις Σέρρες, του Ικάρους, ομάδα Γ` Εθνικής.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΒΑΛΑ BC, ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΜΠΑΣΚΕΤ,

Ο Ηλίας Μωσαϊδης με τους συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα από τη νέα ομάδα που δημιουργείται.

Δυο ακόμη μεταγραφές

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της Καβάλας BC αποτελείται από 10 καλαθοσφαιριστές. Εκ των πραγμάτων πρέπει να συμπληρωθεί.
Αναμένεται να γίνουν δυο ακόμη μεταγραφές. Πάντως δε θα είναι απ` ότι φαίνεται έμπειρων παικτών. Η Καβάλα BC θα κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει.

Σε αναμονή για την Α1

Παράλληλα η Καβάλα BC περιμένει τη γενική συνέλευση της ΕΟΚ και μετά την απόφαση που θα παρθεί για το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς στην Α1.

Μέχρι τότε δε θα βγάλει τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.  Είναι σίγουρο ότι η Καβάλα BC θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει, για να παίξει τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Υπενθυμίζεται πως οι κληρώσεις της Α2, Β’ (1ος Όμιλος), Γ’ (1ος & 2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, Α1, Α2 (1ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 (12.00) στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα ILISSOS).

Επίσης, οι κληρώσεις της Β’ (2ος Όμιλος), Γ’ (3ος & 4ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας ανδρών και Α2 (2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στην αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: proininews.gr
Από το Blogger.