y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Μετά από τις ενστάσεις και τις σχετικές αιτήσεις στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΕΕ εννέα είναι οι υποψήφιοι που διεκδικούν μια από τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας. Γιατί το Mega έμεινε εκτός. Τι αναφέρει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ,

Εκτός το MEGA, μέσα Σαββίδης και Ανεξάρτητος Πάροχος! Η τελική λίστα των εταιρειών που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, όπως προέκυψε, μετά και από τις ενστάσεις και τις αιτήσεις θεραπείας στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΕΕ, είναι εννέα.

Ειδικότερα και όπως επίσημα ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης οι τελικοί υποψήφιοι είναι:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)
2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)
3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)
5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)
6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)
7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)
8. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  (ITV CP)
9. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED,

Η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL), αποκλείστηκε από την περαιτέρω διαδικασία για τους λόγους που αναφέρονται στην σχετική απόφαση με Αρ.Πρωτ.202/10.8.2016

Σημειώνεται πως, όπως έχει γράψει το NEWS 247, η περίπτωση του Mega ήταν μη αναστρέψιμη και το μέλλον του πρώην μεγάλου καναλιού φαινόταν αρκετά δυσοίωνο.

Αυτό προέκυπτε και από την απόφαση του Γενικού Γραμματέα, όπου σχεδόν το σύνολο της περιγράφει τους λόγους αποκλεισμούς της Τηλέτυπος Α.Ε.

Αντίθετα οι περιπτώσεις του Ιβάν Σαββίδη (Dimera Media Investments) και του Ανεξάρτητου Τηλεοπτικού Παρόχου από την Κύπρο εξαρχής είχαν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά οι ενδιαφερόμενοι ήταν 11, με τον Γ.Καρατζαφέρη να μένει πρώτος εκτός διαγωνισμού.

Νωρίτερα, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τις προδικαστικές προσφυγές, που είχαν καταθέσει όλοι οι υποψήφιοι και εξετάστηκαν από την Ειδική Επιτροπή Ενστάσεων.

Πηγή: news247.gr
Από το Blogger.