y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναμένεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πανσερραϊκού για τη θέση του προπονητή του συλλόγου σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ,

Η λύση του Παναγιώτη Διλμπέρη δείχνει να προκρίνεται συγκεντρώνοντας τα περισσότερα πλεονεκτήματα με τον 42χρονο  προπονητή να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στις Σέρρες, να είναι γνώστης του πρωταθλήματος, να διατηρεί άριστες σχέσεις με μέλη της διοίκησης, να διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και το πάθος για τη δουλειά του, να έχει δίπλωμα uefa pro και το σημαντικότερο να γνωρίζει καλά το ειδικό βάρος της φανέλας του Πανσερραϊκού και της ιστορίας του συλλόγου αφού στο παρελθόν αν και αντίπαλος στο γήπεδο είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ξεχωριστή θέση του Πανσερραϊκού στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.

Επίσης οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού πιστεύουν ότι με τον Παναγιώτη Διλμπέρη θα «τρέξουν» πιο γρήγορα τις πολλές εκκρεμότητες της ομάδας (ο ίδιος θέλοντας να είναι έτοιμος και γνωρίζοντας το ότι είναι υποψήφιος ετοίμασε τα πλάνα του) που πρέπει τα επόμενα 24ωρα να κλείσει το ρόστερ και να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Όσο για την…. αγωνιστική κόντρα στο παρελθόν (ο Διλμπέρης ήταν προπονητής στον Εθνικό Γαζώρου ενώ με τον Αγροτικό Αστέρα πήρε αυτός το εισιτήριο της ανόδου αφήνοντας τους «κόκκινους» στη Γ εθνική) αυτή έχει ξεχαστεί από τους περισσότερους στις Σέρρες (στο πρόσφατο παρελθόν του είχε ζητηθεί η γνώμη για μεταγραφικούς στόχους του Πανσερραϊκού) ειδικά αυτήν τη χρονική στιγμή που ο Πανσερραϊκός βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο και η παραμικρή καθυστέρηση ίσως αποβεί μοιραία.

Επίσης (και το σημαντικότερο όλων) είναι να βρεθούν άνθρωποι που θα στηρίξουν τον Χρήστο Κοράκη που από ότι φαίνεται θα αναλάβει ουσιαστικά μόνος το οικονομικό βάρος των υποχρεώσεων της ομάδας.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.