y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Την έντονη αντίθεσή τους στη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ενοικίαση των στρατοπέδων στους Οργανισμούς Τοπικούς Αυτοδιοίκησης εκφράζουν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.


Αν και στο σύνολό τους είναι αντίθετοι με τους μέχρι τώρα χειρισμούς της δημοτικής αρχής του Π.Αγγελίδη στο θέμα και στην συμφωνία που επήλθε με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την πολεοδόμηση των 45 στρεμμάτων στο πρώην στρατόπεδο «Εμμ.Παππά», εν τούτοις καταδικάζουν τις κυβερνητικές προθέσεις και τάσσονται υπέρ δυναμικών κινητοποιήσεων μέσω της ΚΕΔΕ, για την ανατροπή της απόφασης και μη εφαρμογή του επίμαχου νομοσχεδίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΡΩΝ,

«Πρόκειται για αιφνιδιασμό της κυβέρνησης και που μας γυρίζει δεκαετίες πίσω. Είναι λάθος η κατεύθυνση του Υπουργείου Άμυνας και θα πρέπει όλοι μαζί –μέσω της ΚΕΔΕ- ν’ αντιδράσουμε δυναμικά» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανος Φωτιάδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΡΩΝ,

«Είναι τελείως παράλογο να μας ζητούν να πληρώσουμε ενοίκιο για δημοτικές εκτάσεις. Τα στρατόπεδα είναι περιουσία του Δήμου Σερρών, που παραχωρήθηκαν στον στρατό όταν υπήρχαν λόγοι εθνικής ασφάλειας. Δεν πρέπει ν’ αφήσουμε να περάσει μια τέτοια απόφαση» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εποχή Δημιουργίας» Θεόδωρος Μηλίδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΡΩΝ,

«Πρόκειται για μία άθλια μεθόδευση του Υπουργείου, που εκθέτει την κυβέρνηση και μας γεμίζει βαθιά απογοήτευση» υποστήριξε στο ίδιο μήκος κύματος ο δημοτικός σύμβουλος της «Διάβασης Πεζών» Δημήτρης Γιαννακίδης. Τάχθηκε υπέρ δυναμικών κινητοποιήσεων μέσω της ΚΕΔΕ, προαναγγέλλοντας ,ωστόσο, ότι στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών η παράταξή του θα καταθέσει προς έγκριση διαφορετικό κείμενο ως ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, από αυτό της δημοτικής αρχής.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.